Acest software te poate ajuta sa lucrezi remote

Nenumarate persoane prefera sa lucreze de acasa decat de la birou din diverse motive, precum eficienta mai mare, mai mult timp liber, flexibilitatea programului si nu numai. Astfel, Thinstuff ofera o solutie RDP numai buna in acest sens care permite accessarea de la distanta a calculatoarelor de la serviciu. Lista de avantaje de care avem parte in acest sens este foarte generoasa si oricine merita sa o descopere.

Solutia pe are o gasim la Thinstuff este una foarte eficienta care se foloseste de tehnologia standard regasita pe orice statie de lucru, RDP (Remote Desktop Protocol) ce presupune ca un numar nelimitat de utilizatori sa poata accesa de la distanta aplicatiile instalate pe un server. Important este ca nu sunt necesare modificari de tip hardware si nici nu e nevoie de investitii in noi sisteme de operare Windows.

Software-ul propus de Thinstuff este unul foarte usor de configurat, mult mai simplu decat diferite solutii care poate ca ofera servicii asemanatoare. E nevoie de instalarea unei aplicatii, urmand ca mai apoi utilizatorii sa se poata conecta cu usurinta la calculatoarele aflate la distanta. Cu alte cuvinte, se aduce flexibilitate maxima, totul se pune pe picioare in cel mai scurt timp si e clar ca lumea are de castigat.

E bine de stiut si faptul ca nu se pune problema compatibilitatii atunci cand vorbim de aceasta solutie intrucat se permite instalarea oricarui program in RDP, ocazie cu care nu doar ca datele sunt in siguranta deplina, ci creste considerabil si viteza de lucru. Mai mult, aceasta este o modalitate si prin care scade mult traficul din retea. Sistemele de operare Windows sunt preinstalate cu mai multe programe si aplicatii, printre care si Microsoft Remote Client, motiv pentru care nu e nevoie de investitii in noi statii de lucru, in alte sisteme de operare sau in software-uri costisitoare. Tot ce trebuie facut este configurarea unei conexiuni cu adresa IP, sa se aleaga un username si o parola.

Ca o comparatie directa intre solutia Thinstuff si cea Microsoft, e clar, balanta inclina in favoarea Thinstuff incepand de la faptul ca sunt implicate costuri mult mai mici. Mai departe, nici nu e nevoie de setari complicate sau de diferite investitii. Aceasta este o solutie care simplifica pe cat de mult posibil activitatea desfasurata de angajatii firmelor mici si mijlocii, dar duce si la cresterea considerabila a eficientei. Nu e nevoie de investitii in echipamente de lucru si toti angajatii se bucura de flexibilitatea de care isi doresc atunci cand lucreaza. Tot ce trebuie sa faci este doar sa alegi numarul de conexiuni de care ai nevoie, intre 3, 5 sau 10, fie pentru libertate deplina poti alege un numar nelimitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *