Ai la dispozitie mai multe solutii pentru personalizarea masinii

Fie ca ai o afacere, fie iti doresti ca locuinta sau propria masina sa fie personalizate pana la cele mai mici detalii, intotdeauna poti apela la www.autoprint.ro pentru a avea parte de solutii practice, eficiente si accesibile din punct de vedere financiar. Acestea nu sunt riscate, sunt usor de pus in practica, iar raportul calitate – pret este mai mult decat ideal.

Alege colantarea masinii

Colantarea reprezinta cea mai apreciata alternativa la vopsire si se efectueaza intr-o perioada mult mai redusa de timp, fiind de ajuns chiar si numai cateva ore, spre deosebire de cele minim 3 zile alocate numai pentru uscarea vopselei. In acelasi timp, pentru a colanta o masina sedan e nevoie de un buget de circa 1.500 de lei, in functie de preferinte, iar pentru a vopsi acelasi autoturism clientii trebuie sa plateasca minim 5.000 de lei, procedura fiind oricum mai riscanta decat colantarea.

Promoveaza-ti afacerea

De asemenea, exista foarte multe posibilitati de promovare a serviciilor sau produselor comercializate, insa majoritatea optiunilor implica costuri foarte ridicate si nici nu aduc vreo garantie a rezultatelor obtinute. In schimb, oricand poti alege serviciul de inscriptionari de la www.autoprint.ro care presupune ca diferite mesaje, citate, logo-uri, oferte si nu numai sa fie inscriptionate pe anumite elemente de caroserie ale masinilor din flota, precum portiere, luneta, capota, spoilere etc. Pe aceasta cale se creeaza o deschidere catre un public foarte mare, de la ceilalti soferi, pana la pietoni.

Bucura-te de locuinta personalizata

Tot cei de la Auto Print vin cu o solutie foarte practica in legatura cu personalizarea locuintei prin alegerea celor mai grozave stickere decorative. Fie ca este vorba despre peisaje, citate motivationale, personaje si nu numai, toate pot schimba atmosfera din fiecare incapere, de la baie, bucatarie, living si dormitor, dar si in spatiile de birouri, pentru ca angajatii sa aiba parte de cele mai bune conditii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *