Aici gasesti cele mai bune servicii in cazul unui deces

Datorita experientei bogate in domeniu, va putem pune la dispozitie o gama completa de servicii funerare de care aveti nevoie pentru o buna desfasurare a evenimentului funerar.

Casa Funerara Luca vine in sprijinul clientilor oferind toate detaliile legate de inmormantare, oferindu-le cu profesionalism si promptitudine fiind disponibila 24/7.Noi asiguram preluarea, manipularea,constatarea decesului, imbalsamarea , toaletarea decedatului  precum si  transportul  funerar. Tot pentru ca ne dorim sa venim in sprijinul clientilor ne ocupam de  intreaga  documentatie necesara evenimentului  funerar  si ne ocupam si de ridicarea ajutorului de inmormantare.

Pentru a ne putea mentine aceleasi standarde inalte din punct de vedere calitativ, pe care le-am dobandit prin ani de experienta suntem receptivi la orice sugestie legata de serviciile funerare.

Pachetele funerare disponibile sunt atat ieftine cu preturi incepand de la 599 lei, care includ minimul necesar pentru o inmormantare clasica, cat si variante ce pot ajunge pana la 5600 lei.Nu in ultimul rand  este important de stiut ca orice pachet poate fi personalizat in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra.

Casa Funerara Luca ofera servicii precum preluare decedat, manipulare decedat,constatare deces, imbalsamare decedati, toaletarea decedatului precum si transportul funerar al decedatului.

Serviciile funerare pe care le oferim sunt complete, de la consultanta pana la organizarea intregului eveniment funerar.

Imbalsamarea decedatului este o procedura medicala ce are scopul de a prezerva corpul persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i un aspect cat mai natural.

In cazul in care imbalsamarile sunt efectuate cat mai repede dupa survenirea decesului, aceste imbalsamari pot oferi celor din familie posibilitatea de a fi cat mai mult timp alaturi de persoana pierduta. In urma unei imbalsamari se elibereaza un certificat de imbalsamare, document ce este obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

La Casa Funerara Luca  imbalsamarea se efectueaza de catre personal calificat in acest sens. Procedura de imbalsamare este procedata imediat de toaletarea si cosmetizarea decedatului, imbracarea acestuia si asezarea in sicriu. Toate aceste servicii pot fi achizitionate la un pret avantajos, fie ca este vorba despre clienti din Bucuresti sau din orice alta localitate din tara.

Casa Funerara Luca ofera servicii funerare complete la cele mai avantajoase preturi, astfel incat sa puteti organiza o ceremonie de inmormantare in cele mai bune conditii.

De asemenea oferim si alte servicii, cum ar fi, comercializarea de  urne funerare, sicrie.Nu in ultimul rand, Casa Funerara Luca realizeaza aranjamente florale deosebite, ca ultim omagiu pentru persoana draga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *