Aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru dormitorul tau

Fiecare dormitor este compus din mai multe elemente indispensabile, printre care lenjeria de pat, care are mai multe functii, precum suficient confort, dar si infrumuseteaza incaperea si in acelasi timp completeaza atmosfera. Așa că descoperă produsele CasaNewConcept și alege-l pe cel de care ai nevoie pentru a te bucura de cel mai bine în orice situație.

Nenumărate modele

Gusturile și nevoile variază foarte mult, dar CasaNewConcept își propune să mulțumească pe toată lumea, de aceea puteți găsi toate modelele posibile, de la forme geometrice la modele florale, orașe, mașini, personaje de desene animate, citate sau tot felul de informații, dar și modele mai simple, sunt mai general și se adaptează perfect tuturor condițiilor.

Calitate superioară

Deoarece aceste seturi sunt realizate din 100% bumbac sau bumbac satinat, aduc cele mai bune condiții tuturor dormitoarelor, asigurând un somn odihnitor, confortabil la atingere, analergenic și absorbant umiditatea. Cu alte cuvinte, se dovedesc ideale în orice anotimp, deoarece își mențin căldura iarna și aduc mai multă răcoare vara. În același timp, produsul nu este ușor de deteriorat, nu pierde performanța și asigură o durată lungă de viață.

Intreținere rapidă

O mare parte a duratei lungi de viata se datoreaza intretinerii simple a produsului, intrucat regulile sunt usor de implementat, precum evitarea utilizarii de substante chimice si detergenti de proasta calitate, folosirea unei masini de spalat rufe cu temperatura maxima de 30 de grade, deoarece fibrele nu sunt afectate, iar fierul poate fi folosit doar în anumite condiții.

Dimensiunea potrivită

Descoperiți produsele CasaNewConcept pentru că au o mare varietate, dar puteți găsi și toate mărimile necesare, ceea ce este o necesitate, pentru că o dimensiune nepotrivită nu numai că creează un aspect neplăcut, dar reduce și confortul, astfel că experiența are de suferit. Dimensiunile sunt insa standard si potrivite pentru toate tipurile de paturi, de la cel mai mic copil si o persoana, pana la cele doua medii sau mai mari. Alege chiar acum o lenjerie de pat din bumbac si bucura-te de tot confortul de care ai nevoie pentru a te odihni in fiecare zi asa cum se cuvine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *