Alegeti tehnologia IPL pentru o vara fara grija epilarii

Pentru orice femeie, epilarea face parte din rutina de ingrijire, motiv pentru care este important sa avem la dispozitie o multitudine de metode din care putem alege. Dat fiind faptul ca nu toata lumea are acelasi tip de piele si nu reactioneaza la fel la diferite tipuri de indepartare a parului nedorit, este necesar sa nu agresam nicio zona cu produse prea puternice sau cu metode care ar putea sa provoace iritatii ori cicatrici. Astfel, dincolo de binecunoscutele aparate pe care le putem folosi oricand din confortul propriei locuinte, procedura de epilare definitiva a ajuns sa devina tor mai indragita in randul doamnelor si domnisoarelor care erau in cautarea unei abordari mai eficiente a acestei probleme. Indiferent de motivatia din spatele acestei alegeri, tehnologia IPL disponibila in saloanele de infrumusetare garanteaza un tratament bland, care nu va pune in pericol pielea si chiar va ajuta la vindecarea tegumentului, dat fiind faptul ca nu presupune smulgerea firelor din radacina.

Motivatia din spatele alegerii facute de clientele saloanelor de infrumusetare

Dupa ani de agresiune resimtita de piele la nivelul fiecarui folicul de par in parte, chiar si cea mai putin sensibila persoana poate observa o scadere a calitatii tegumentului, fie ca este vorba de nivelul de elasticitate, hidratare sau coloratie. In consecinta, permiterea refacerii barierei naturale de protectie este esentiala pentru sanatatea pielii, dar si pentru a evita efecte nedorite precum leziuni inflamatorii, pigmentare sau vasculare. Totusi, deoarece multe persoane au do bandit cu timpul probleme de ordin dermatologic de tipul melasmei, cuperozei sau acneei, procedura de epilare definitiva este cu atat mai recomandata, bineinteles dupa tratarea corecta a leziunilor preexistente, cu ajutorul unui dermatolog. Astfel, daca si dumnevoastra doriti sa evitati toate aceste potentiale riscuri, nu ezitati sa apelati la personalul calificat din cadrul unui salon de infrumusetare si sa va documentati cu privire la tehnologia IPL si la avantajele sale.

Alegeti un salon acreditat, cu aparatura performanta

Fie ca sunteti in cautarea unui salon pentru a incepe procedura de epilare definitiva sau cautati o noua locatie care sa va ofere mai multe tipuri de tratamente atat pentru fata cat si pentru corp, Eva Salon va sta la dispozitie cu cea mai moderna aparatura, cu ajutorul careia puteti observa imbunatatiri in cel mai scurt timp. Totodata, personalul calificat este mereu disponibil cu informatii legate de fiecare procedura in parte, precum si consultanta in privinta celui mai bun curs de tratament pentru a obtine rezultatele mult asteptate. Astfel, daca si dumnevoastra sunteti curioasa cu privire la eficacitatea procedurii de epilare definitiva, acesta este cel mai bun moment sa va adresati echipei Eva Salon in cea mai apropiata locatie, pentru o consultatie si un plan de actiune personalizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *