Am trecut printr-un moment dificil

Moartea unei persoane dragi reprezinta unul dintre cele mai dificile momente prin care putem sa trecem si de multe ori nici nu stim cum sa gestionam situatia. Totusi, mai bine te lasi pe mana specialistilor de la serviciifunerareluca.ro intrucat acestia au o experienta bogata in domeniu si se vor ocupa de tot in locul tau. De asemenea, te vor indruma si iti vor arata toti pasii necesari in aceasta perioada, astfel ca iti va fi mai usor.

Preturile sunt foarte bune

Cu siguranta, partea financiara este importanta pentru fiecare dintre noi, in special in cadrul acestor momente dificile, dar este bine de stiut ca la Casa Funerara Luca sunt propuse mai multe pachete din care poti alege, fiind imposibil sa nu gasesti ceva care se plieze bugetului tau. Daca iti doresti ceva complet, atunci poti alege pachetul clasic la domiciliu pentru numai 1122 lei. Acesta cuprinde, printre altele, sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, crucea de lemn inscriptionata, setul de orare, adica cel mic si cel mare, transportul sicriului pana la domiciliu, doctorul care sa se ocupe de tot, toaletarea decedatului, actele aduse la domiciliu si nu numai. Nu trebuie omis nici pachetul complet pentru spital, care aduce aceleasi servicii, doar ca sunt putin diferite in sensul ca multe actiuni se desfasoara direct la spital si nu la domiciliu. Exista si alte pachete mai accesibile din punct de vedere financiar, asa ca serviciifunerareluca.ro reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi pentru a putea gestiona situatia asa cum trebuie.

Serviciile sunt complete

Aici sunt disponibile si multe servicii care se vor dovedi a fi necesare in cazul unei inmormantari. De exemplu, intotdeauna sunt necesare constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, mai multe tipuri de acte, manipularea, transportul funerar, aranjamentele florale, urnele funerare, incinerarile si nu numai. Asadar, toate acestea te asteapta la serviciifunerareluca.ro pentru a-ti fi cat mai usor sa gestionezi situatia.

Informeaza-te online

Poti sa te informezi online, sa vezi toate serviciile si preturile, ocazie cu care economisesti timp intrucat in acest sens pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute, pe cand in alte conditii ai fi avut nevoie de ceva mai mult timp pentru a pune toate informatiile cap la cap. Profesionalismul nu va lasa vreodata de dorit la Casa Funerara Luca, unde ne ocupam de tot ce trebuie pentru a depasi mai usor aceste momente neplacute.

Suna la orice ora

Nu in ultimul rand, ne poti suna la orice ora pentru ca intotdeauna va exista o persoana disponibila pentru a te ajuta si pentru a te indruma. Cu alte cuvinte, stii cine iti va fi aproape oricand ai nevoie: Casa Funerara Luca, care aduce toate serviciile posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *