Blogul care vine in sprijinul tinerilor parinti

Clubul Bebelusilor este comunitatea in care vei gasi toate informatiile de care ai nevoie. Cunoastem faptul ca mamicile sunt foarte preocupate de kilogramele care se aduna pe parcursul sarcinii. Mai mult decat atat, acestea sunt speriate de faptul ca nu vor mai reveni la formele initiale, de inaintea sarcinii. Situatiile difera de la un caz la altul, nicio mamica nu are acelasi plan alimentar si nici aceeasi conditie fizica. Astfel, pe site-ul Clubul Bebelusilor ai posibilitatea sa beneficiezi de un calculator pentru estimarea sarcinii. Acest calculator iti ofera posibilitatea estimarii greutatii maxime sau minime pe care o vei avea la finalul celor 40 de sampamani de sarcina. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci in acest calculator de greutate sarcina, detalii legate greutatea initiala si actuala, dar si informatii despre inaltimea ta si numarul saptamanii de sarcina in care te afli.

Alimenteaza-te corect

Acest calculator ofera informatii estimative si nu este menit sa inlocuiasca recomandarile si sfaturile primite de la medicul de specialitate. Astfel, trebuie sa te alimentezi corect pentru a-i oferi bebelusului substantele nutritive de care are nevoie. Este recomandat ca mamicile sa nu faca excese alimentare pentru ca acestea vor duce in timp la depunerea unor mai multe kilograme. Trebuie avut in vedere un plan alimentar echilibrat si diversificat pentru un stil de viata sanatos.

Monitorizeaza periodic greutatea

Numarul optim de kilograme pe care le poti acumula pe parcursul sarcinii, depinde in mare parte si de greutatea ta initiala. Atat acasa cat si atunci cand vei merge la controalele medicale din timpul sarcinii, greutatea ta va fi monitorizata cu atentie. In functie de numarul de kilograme pe care il acumulezi pe parcursul sarcinii, medicul iti va indica daca ai nevoie sau nu de scaderea sau cresterea numarului de calorii pe care le consumi.

Nu toate kilogramele sunt ale tale

Astfel, este importat de precizat faptul ca in sarcina, nu toate kilogramele sunt ale tale. Greutatea este influentata de mult mai multe aspecte. In primul rand, este vorba de cateva aspecte principale, de greutatea bebelusului, greutatea placentei si a lichidului amniotic din burtica. Pe langa acestea, greutatea mai poate fi influentata si de depozitele de grasime acumulate, dezvoltarea sanilor si retentiile de apa.

Asadar, sarcina este plina de experiente noi pentru orice mamica. Dar, atata timp cat esti informata corespunzator si atenta la alimentatia din timpul sarcinii, nu ai de ce sa-ti faci griji cu privire la greutate. De asemenea, pentru a-ti face o idee generala cu privire la estimarea unei greutati minime si maxime la finalul celor 40 de saptamani, pe Clubul Bebelusilor vei putea accesa un calculator greutate sarcina util. Nu uita, o femeie gravida este frumoasa si deosebita prin faptul ca in corpul ei se dezvolta o noua viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *