Broderii la comanda – alegerea inspirata in orice situatie

Ai nevoie de broderii la comanda pentru un eveniment special? Uniforme elegante sau tricouri pentru echipe sportive sau angajati? Broderiile la comanda de la Brodara va afiseaza sigla companiei dvs. pentru a va promova afacerea sau orice tip de eveniment. Broderiile la comanda va pot imbunatati tinuta profesionala, in timp ce va afisati sigla sau designul cu eleganta. Lasati broderia personalizata de la Brodara.ro sa creeze un produs la moda pentru dumneavoastra, asa cum meritati.

Imaginati-va cat de frumos ar putea fi afisat logo-ul sau designul dvs. pe orice tip de imbracaminte, jacheta, palarie, geanta, patura sau prosop. Vizitati site-ul nostru, Brodara.ro, si rasfoiti catalogul nostru de produse pentru a le broda profesional. Va garantam o schimbare rapida si ne mandrim cu detaliile si calitatea muncii noastre. La Brodara, niciun proiect nu este prea mic, asa ca va vom broda profesional designul, indiferent daca aveti nevoie doar de unul sau de o suta.

Pasii pentru efectuarea comenzii de broderie sunt extrem de simpli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi datele de contact si sa atasezi grafica pentru brodat in formularul disponibil de site. Ulterior, ceea ce vom face va fi sa realizam o mostră digitala sau fizica si iti vom trimite modelul de brodat pentru confirmarea finala.

Prioritatea noastra numarul unu este sa avem clienti multumiti, iar imediat dupa realizarea modificarilor si primirea confirmarii vom trece la pasul urmator: producerea si livrarea comenzii tale de broderie.

Broderiile la comanda te pot ajuta sa concepeti un cadou special, in cazul in care te afli in cautarea cadoului ideal pentru cineva drag. Cu siguranta, nu vei da gres cu un o broderie la comanda, realizata cu ajutorul celor mai creative si ingenioase idei ce vor fi puse in practica rapid. Toate desenele sau siglele utilizate in broderie la comanda trebuie convertite într-un format „digitalizat” sau electronic, astfel incat masinile sa poata transforma designul intr-un fisier de cusaturi pentru a-l coase pe obiectul dvs. Trimiteti-ne prin e-mail sigla dumneavoastra, iar unul dintre profesionistii nostri cu experienta in serviciul clienti va va contacta pentru a discuta despre nevoile dvs. de broderie la comanda.

Brodara se afla pe piata inca din anul 2008, iar experienta si pasiunea pe care o punem in vederea realizarii muncii noastre sunt esentiale pentru intregul parcurs profesional de pana acum. Brodam cu pasiune pentru o multime de clienti din Romania, dar si din alte tari din Europa sau chiar Africa. Daca ti-am starnit si tie interesul, apeleaza cu incredere la noi pentru servicii personalizate de broderie si digitizare, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0721.991.668. La Brodara totul este simplu, rapid si eficient, exact cum iti doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *