Cămin de bătrâni cu servicii complete

Sky Angel este căminul pentru bătrâni care dispune de toate condițiile necesare pentru găzduirea persoanelor în vârstă. Aici vârstnicii vor regăsi liniștea de care au mare nevoie, dar și cele mai bune condiții de care pot beneficia, o atmosferă primitoare și prietenoasă pe care echipa Sky Angel o creează împreună cu actualii bătrâni care locuiesc aici. De asemenea, oferim îngrijiri profesionale fiecărei persoane în parte și îngrijiri speciale vârstnicilor care suferă de diverse afecțiuni, precum Alzheimer sau Parkinson. Astfel că specialiștii de la Sky Angel oferă o atenție deosebită tuturor celor care aleg să vină la Sky Angel pentru a oferi o calitate a vieții mult mai ridicată. Nu ezita și vizitează site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii.

O atmosferă prietenoasă

În cadrul complexului Sky Angel, atmosfera este cât se poate de primitoare și prietenoasă, iar la noi nu vei regăsi un simplu cămin, ci mai mult decât atât: o familie, mulți prieteni, un mediu plăcut, liniște și activități de care te poți bucura. De asemenea, echipa noastră va încerca să ofere intimitatea și discreția de care ai nevoie și va fi alături de tine de fiecare dată.

Caracteristicile complexului

Acest cămin de bătrâni dispune de o localizare care poate oferi liniște, aer curat, dar și mai multă libertate în natură, iar persoanele de aici pot beneficia de fructe proaspete din propria livadă. De asemenea spațiul beneficiază de o suprafață întinsă, de un lac pentru pescuit, dar și de o capacitate mare a construcției. Bătrânii nu vor depune eforturi de deplasare foarte mari, mai ales în cazul celor cu probleme locomotorii deoarece bucătăria și sala de mese sunt situate la parter.

Multitudine de servicii

La Sky Angel oferim servicii de calitate superioară și putem aduce în vedere serviciile de îngrijire și asistență medicală non stop, oferte de cazare pentru anumite perioade sau permanente, optarea pentru servicii de curățenie și întreținere a spațiului locuit, servicii de îngrijire personală, cosmetică, disponibile la cerere, mese principale asigurate, unde alimentele sunt gătite în propria bucătărie și provin din locuri sigure. De asemenea, se vor organiza activități în fiecare zi, evenimente speciale pentru zilele de naștere sau sărbătorile foarte importante, dar și excursii în diverse locuri. Cât despre vârstnicii care urmează un tratament, supravegherea va fi una atentă, respectându-se indicațiile oferite de către medic.

Prețuri avantajoase În cadrul căminului nostru punem la dispoziție cele mai bune prețuri, acestea fiind în funcție de complexitatea îngrijirii. De asemenea, diversele promoții se pot aplica persoanelor nou venite la Sky Angel. Pachetele noastre pot fi standard și includ asistență non stop, medic generalist, televizor, internet, mesele principale ale zilei și două gustări sau poți opta pentru pachetul special pentru două persoane, cu cazare în garsoniere de lux și cu grup sanitar separat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *