Ce alternativa avem la sablare?

Exista o multime de modalitati prin care sa fie personalizat orice spatiu, insa cei care sunt interesati de o optiune mai simpla si mai accesibila din punct de vedere, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti daca aleg folia de imitatie sablare. Poti sa vezi aici mai multe optiuni, pentru toate nevoile si preferintele, Colantari Design reusind sa gaseasca intotdeauna cele mai grozave posibilitati.

O procedura simpla

Sablarea este o procedura pusa in aplicare de cateva sute de ani, care presupune imprimarea unei imagini sau a unui text pe diferite structuri, de cele mai multe ori, pe sticla, insa aceasta este destul de complexa si poate aduce costuri ridicate, motiv pentru care e mult mai simplu sa se aleaga o folie, care sa imite aspectul acesteia. Cu alte cuvinte, se foloseste un autocolant care se aplica pe peretii sau usile din sticla, de cele mai multe ori, din cadrul spatiilor de birouri, iar totul e foarte simplu.

Diferite avantaje

Folia care imita procesul de sablare implica mai multe avantaje, pe langa cele din punct de vedere economic, precum usurinta in aplicare si indepartare, insa la fel de simplu este sa se combine si cu alte folii. Cu alte cuvinte, pentru ca procedura este reversibila, oricand se poate reveni la situatia initiala, fara ca sticla sa fie afectata, intrucat se foloseste un adeziv de cea mai buna calitate, ce nu ataca nicio suprafata.

Ideal in diferite conditii

De asemenea, poti sa vezi aici unde se potrivesc de minune aceste folii care imita efectul de sablare, incepand de la toate tipurile de afaceri, precum restaurante, magazine, hoteluri, farmacii, florarii si nu numai, insa si in spatiile de birouri, pentru personalizarea acestora. Asadar, pot fi afisate imagini, logo-uri sau diferite alte mesaje, insa clientii au mana libera pentru a-si pune creativitatea la incercare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *