Celulele stem sunt mai comune in Romania

Industria celulelor stem este una foarte bogata la nivel mondial si incepe, treptat, sa capete amploare si in Romania intrucat sunt multi cei care au constientizat care sunt beneficiile aduse de acestea. Asadar, cine este interesat de celule stem in Romania a nimerit in locul potrivit pentru ca la Stemsure sunt aduse cele mai bune servicii, mult profesionalism, dar si costuri accesibile pentru toate buzunarele. Se spune despre tratamentele cu aceste celule ca au revolutionat domeniul medical, ceea ce este adevarat, insa solutia nu este una moderna, ci a fost pusa in practica cu succes de mai bine de 50 de ani.

Este bine cunoscut faptul ca de-a lungul anilor practicile din medicina au avansat considerabil si au aparut noi tipuri de interventii chirurgicale si tratamente care ne pot salva viata, iar unul dintre domeniile care detine potentialul este reprezentat de celulele stem care in prezent pot trata circa 80 de afectiuni serioase si pe viitor se asteapta ca aceasta lista sa creasca considerabil.

Celulele stem se gasesc in diferite zone ale corpului si sunt unele care au abilitatea de a se transforma in alte tipuri de celule, motiv pentru care pot duce la regenerarea tesuturilor si organelor afectate in urma unei boli sau a unui accident. Asadar, atunci cand o celula stem se divide, cele doua celule noi sunt numite celule fiice, iar una dintre acestea se poate reproduce la nesfarsit, pe cand a doua poate prelua functiile avute de o alta celula. In numar limitat, celulele stem le pot inlocui pe cele care au fost pierdute sau deteriorate in urma unui accident sau a unei boli.

Diferite surse

Maduva osoasa propune doua tipuri de celule stem, unul dintre acestea fiind cel care produce celulele albe sau rosii de sange, pe cand celelalte se pot reinnoi nelimitat. Mai exista si cele pluripotent induse care sunt special concepute in laborator pentru a prelua anumite functii fixe, dar si cele ale cordonului ombilical, care reprezinta o sursa foarte buna si sunt foarte versatile, astfel ca pot fi folosite in diferite contexte.

Pentru tratarea mai multor probleme

Tratamentele cu celule stem se dovedesc a fi ideale pentru combaterea mai multor probleme, iar aici putem aminti diferite forme de cancer, leucemie, diabet si nu numai si exista o lista de circa 80 de afectiuni care pot fi tratate in prezent si se asteapta ca in viitorul apropiat aceasta sa depaseasca pragul de 100.

Apeleaza acum

Asadar, cine vrea sa afle mai multe despre celule stem in Romania poate sa apeleze la Stemsure intrucat aici serviciile sunt de cea mai buna calitate, insa si pachetele propuse pentru depozitarea celulelor sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care merita sa se profite chiar acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *