Cum îți dai seama că te afli într-o relație toxică

Puterea exemplului a fost și va fi întotdeauna cea mai bună metodă de a realiza anumite aspecte ale vieții pe care, din anumite motive, în anumite perioade, nu le poți înțelege. Majoritatea dintre noi ne lăsăm absorbiți de poveștile de viață ale unor personaje reale care au trecut prin situații care, după ce le asculți, te fac să-ți pui un semn de întrebare. Unul dintre exemplele prezentate în acest articol este modul în care îți poți da seama dacă te afli într-o relație constructivă sau una toxică. A-ți pune întrebări este un lucru normal, iar prin răspunsurile obținute, poți realiza în ce etapă a vieții tale te situezi, ce trebuie să remediezi și care este cel mai bun traseu pe care îl poți urma ca să-ți fie bine.

Ne plac experiențele oamenilor și avem tendința de a empatiza. Uneori, din dorința de a susține aceste persoane care își dezvăluie o parte dintre episoadele intime ale vieții sale, preiei, uneori fără să își dai seama, anumite viziuni și idei. Este un lucru bun atât timp cât ești capabil să cântărești singur cuvintele altora și să îți dai seama dacă ți se potrivesc sau dacă te regăsești cu adevărat. Am observat de-a lungul timpului persoane care își asumau anumite trăiri prin simplul fapt că se simțeau atrase de poveștile din jur. Toate relațiile sunt diferite, iar a ta ar trebui să fie cea mai diferită. Poți aplica tot ceea ce înveți sau preiei de la alte persoane experimentate în acel sens, însă trebuie să cântărești lucrurile bine.

Thelife.ro este un informator media care încearcă să scoate un material calitativ din mai multe surse sigure. Misiunea acestor jurnaliști este aceea de a veni în ajutorul tinerilor și de a-i ghida în anumite situații de cumpănă. Nesiguranța poate duce la stări puternice de anxietate, tristețe, depresie sau agitație. Prin intermediul acestui site, am reușit să descopăr motivele pentru care adolescenții se confruntă cu perioade lungi de tristețe și rezolvarea acestor probleme de comunicare și înțelegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *