Cum sa iti alegi rochia potrivita pentru silueta ta?

   Femeile cunosc faptul ca rochiile nu trebuie sa lipseasca din garderoba acestora, indiferent daca ne referim la rochii de zi, de seara, clasice sau tip cocktail. O rochie trebuie sa se plieze intr-un mod elegant pe silueta, cu scopul de a o pune intr-o lumina favorabila. Pentru a alege o tinuta stilata, trebuie sa tii cont de anumite recomandari si de dezvoltarea unui simt estetic aparte, pe care majoritatea femeilor ar trebui sa il aiba. O rochie va fi bine aleasa daca se va tine cont de forma corpului, identificand, totodata, rochia care se va potrivi perfect. Diverse modele de rochii vei putea gasi si in magazinul online Xobstar pentru diferite ocazii.

18 summer dresses for effortless style, according to experts

   In ceea ce priveste tipurile de siluete trebuie sa tinem cont de urmatoarele categorii: silueta clepsidra, para, mar si diamant. Acestea sunt principalele tipuri in care o femeie se poate regasi, intrucat cele care sunt constituite dintr-o talie evidentiata printr-o circumferinta echilibrata pot beneficia de nenumarate avantaje in ceea ce priveste posibilitatile vestimentare, care sunt foarte variate. Daca ai o talie subtire, solduri si bust de dimensiuni aproape egale, te poti incadra in silueta de tip clepsidra, iar in materie de rochii poti opta pentru mai multe modele. Insa, cele mai recomandate rochii sunt cele tip stilou, intrucat pot scoate in evidenta calitatile siluetei. Alte variante constau in rochiile cu decolteu sau care au atasate un cordon.

   Daca ai umerii mai ingusti si coapse evidentiate, te incadrezi in silueta tip para, iar in ceea ce priveste aceasta trebuie sa fii atenta atunci cand iti alegi imbracamintea. Recomandarile pentru cele mai potrivite rochii constau in orientarea catre stabilirea unui echilibru intre bust si solduri, intrucat sa poti crea o balanta armonioasa din punct de vedere al vizualului si avem in vedere rochiile cu decolteu de tip V, pentru a evidentia partea superioara a corpului. Totodata, poti tine cont de acele materiale care ofera impresia de fluiditate.

   Totodata, daca silueta ta este evidentiata prin coapse, solduri si talie, trebuie sa iei in considerare silueta de tip mar, iar in acest caz alege modele de rochii care pot estompa zona abdominala, eventual, care dau senzatia de fluiditate si care te pot ajuta sa creezi impresia unei siluete impecabile. Rochiile cu decolteu adanc reprezinta o alta optiune pentru a crea un efect dorit. Nu in ultimul rand, daca forma corpului tau este mai dificila si pretentioasa cand vine vorba de alegerea unei rochii potrivite, te poti incadra in tipul siluetei diamant, intrucat trebuie sa identifici un model potrivit pentru talia foarte bine evidentiata si cu zona abdominala pronuntata. In acest caz, modelele de rochii recomandate trebuie sa creeze un efect de alungire vizuala a siluetei si sa atraga atentia asupra fetei si umerilor. Rochiile croite drept sunt de preferat in acest caz sau rochiile maxi pentru a masca eventuale defecte si pentru a crea o armonie intre proportii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *