Cum se realizeaza imprimarea pe textile

Daca iti doresti sa iesi din anonimat personalizandu-ti hainele din garderoba, o poti face apeland la serviciile de imprimare digitala direct pe textile oferite de cei de la Agrafa. Acestia ofera servicii impecabile, intr-un timp foarte scurt. Merita sa ii contactezi, fie ca vrei sa schimbi cateva piese din colectia ta de haine, fie ca ai nevoie de mai multe hanorace sau alte tipuri de textile pentru compania ta.

De ce sa alegi imprimarea DTG

Metoda DTG, mai intai de toate, consta in imprimarea directa pe textile prin folosirea unei cerneli pe baza de apa, care patrunde in fibra textila, pastrand finetea materialului. Aceasta este cea mai buna varianta intrucat confera o mai mare rezistenta in timp, iar imprimeul nu va disparea si nu se va decolora.

Eficienta si rapiditate

Datorita eficientei mari de care dau dovada cei din echipa Agrafa, vei putea primi textilele in cel mai scurt timp posibil, fiind foarte multumit de rezultatul final. Prin urmare, indiferent ca este vorba de o comanda cu un numar mic de produse sau unu foarte mare, aceasta va fi oronorata imediat.

Calitate premium

Un alt motiv pentru care cu siguranta ar trebui sa nu stai pe ganduri si sa ii contactezi pe cei de la Agrafa este calitatea produselor si a imprimeurilor care este net superioara concurentei. Textilele se vor mentine foarte bine in timp, atata timp cat sunt luate in considerare instructiunile de ingrijire.

Tehnologie de ultima generatie

Toata eficienta si rapiditatea pe care o vei intalni atunci cand colaborezi cu expertii de la Agrafa se datoreaza, in mare parte, aparatelor de ultima generatie care sunt folosite pentru efectuatea tuturor serviciilor puse la dispozitie aici.

Preturi decente

Avand in vedere toate avantajele si beneficiile de care te poti bucura de pe urma colaborarii cu Agrafa, poate ca te gandesti ca acestia trebuie sa aiba tarife foarte mari. Insa, nu este asa. Toate preturile sunt foarte decente, dand sansa tuturor portofelelor sa isi permita un serviciu de aici.

Alegi designul favorit in deplina libertate

Cel mai entuziasmant serviciu oferit de cei de la Agrafa este cel al imprimarii digitale pe textile intrucat poti sa vii cu un model anume care poate fi desenat de tine sau luat de pe internet sau poti alege din modelele puse la dispozitie de ei. Vei putea da frau liber creativitatii, putand fi autentic din toate punctele de vedere, chiar si in materie de haine.

O noua viata pentru articolele vestimentare

Daca ai in garderoba ta mai multe piese vestimentare pe care nu le-ai mai purtat de mult, insa iti este greu sa te desparti de ele, poate ca un imprimeu este ceea ce au nevoie pentru a te face sa le mai dai o sansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *