Cumpara covoare dezinfectante pentru spitale de la MLM Medical si ai parte de siguranta sanitara in orice spital!

Atunci cand va ganditi la dezinfectare, cu siguranta luati in calcul si posibilitatea de a dezinfecta inclusiv incaltamintea pe care o purtati. Astfel, stim bine deja faptul ca aceasta este una dintre cele mai importante parti atunci cand vine vorba de dezinfectie, intrucat incaltamintea noastra este una din cele mai purtatoare de microbi si bacterii. Astfel, folosirea unor covoare dezinfectante pentru spitale este imperios necesara, mai ales in mediul in care mergem sa ne tratam, nu sa capatam alte boli. Desigur, ca prima metoda de prevenire a infectiei cu diverse boli, in afara de clasica spalare a mainilor, dar si stergerea cu substante dezinfectante a mainilor si suprafetelor atinse si de alti  oameni se recomanda folosirea intensa a unui covor dezinfectant. Ei bine, prin aceasta modalitate aflam ca incaltamintea ne ajuta sa avem protectie pentru picioare si caldura, totodata, insa vine si cu unele riscuri si anume acela de a contribui la raspandirea virusurilor visit fluxxlab.com, bacteriilor ori a altor tipuri de surse de contaminare.

Mai multe studii care au fost realizate de o serie de cercetatori in microbiologie din intreaga lume sustin ca 90% din germenii care provoaca boli periculoase sunt transportati prin intermediul incaltamintei. Prin urmare, punerea unui covor dezinfectant intrare este ideala pentru orice institutie medicala, unde se impune o igiena drastica. Asadar, folosirea de covorase dezinfectante ofera o modalitate eficienta, rapida si ieftina angajatilor si vizitatorilor de a-si curata si igieniza incaltamintea inainte de a intra in respectiva institutie medicala.

Mai mult, aceste covorase decontaminare mizeaza pe acelasi principiu de functionare, precum covoarele obisnuite de intrare. Totusi, un covoras antibacterian ofera suprafete de curatare imbunatatite pentru a indeparta bucati mai mari de murdarie, dar margini ridicate pentru a mentine solutiile de igienizare care ajuta la combaterea contaminarii si care, la randul lor, poate duce formarea altor virusi si alte boli specifice.

Unul dintre cele mai practice aspecte ale acestor covorase dezinfectante pentru intrare este cat de usor sunt de instalat, nu aveti nevoie sisteme de prindere speciale, suruburi, cleme, sine, pentru ca el se asaza pur si simplu pe suprafata de la intrare de care dispuneti. Iar daca va intrebati de unde puteti achiziona covoare dezinfectante la preturi excelente, va spunem ca in cadrul magazinului nostru virtual MLM Medical va asteapta o gama diversificata de covoare, special concepute pentru nevoile clinicii sau spitalului in care lucrati. Totodata, in contextul pandemiei pe care o traversam, aceste covoare dezinfectante sunt solutia de care aveti nevoie pentru a garanta siguranta sanitara tuturor pacientilor dumneavoastra. Pune mereu sanatatea pe primul loc si ai grija de ea, insa mai ales atunci cand vorbim despre pacienti expusi riscurilor de imbolnavire cu in urma contractarii vreunui virus sau vreunei bacterii intraspitalicesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *