De ce merită să cumperi haine pentru câini de la Pawsmag?

Deși mulți stăpân de câini sunt destul de sceptici atunci când vine vorba să aleagă haine pentru câini, dar și pentru pisici, există, totuși, o serie de beneficii pe care ar trebui să le luăm în considerare. Așadar, dacă nici dumneavoastră nu sunteți sigur în ceea ce privește alegerea unor haine pentru câini, astăzi vă oferim câteva motive pentru care ar trebui să vă gândiți la acest aspect.

  1. Sursă de căldură

Câinii de talie mică, câinii în vârstă și/sau bolnavi, dar și câinii cu puțină grăsime corporală se vor bucura, cu siguranță, de a avea o protecție suplimentară împotriva frigului, purtând un pulover sau orice haine pentru câini care asigură căldură. A avea un singur strat de blană și grăsime corporală minimă înseamnă că patrupedul are o protecție redusă împotriva frigului. Mai ales pe timp de iarnă, fără o haină, cățelul este expus direct frigului, iar dacă este de talie medie, s-ar putea să înceapă să tremure din toate încheieturile.

  1. Un plus de curăţenie

Purtarea îmbrăcămintei poate fi benefică atât pentru oameni, cât și pentru câini, în ceea ce privește menținerea unui mediu de locuit cât mai curat. Mai puțină murdărie înseamnă mai puține băi și, deci, mai puține momente neplăcute pentru patrupede. Deoarece majoritatea câinilor de casă sunt de talie medie, blana lor este ca un magnet pentru a atrage toate bacteriile și murdăria de pe jos. Astfel, purtarea unor haine pentru câini ajută la combaterea atragerii unui număr cât mai mic de bacterii și murdărie.

  1. Mai multă vizibilitate

Vizibilitatea este cheia pentru a vă menține câinele în siguranță în timpul plimbărilor nocturne, sezonului de vânătoare și drumețiilor fără lesă. De exemplu, dacă patrupedul este de culoarea cafenie și se confundă ușor cu nisipul, iarba uscată și murdăria, punându-l să poarte haine colorate atunci când este fără lesă, acesta poate fi urmărit pe unde se plimbă.

  1. Un plus de sănătate

Îmbrăcămintea poate ajuta câinii cu alergii, împiedicându-i să lingă sau să se zgârie, fiind ca o o barieră între ei și alergeni. De asemenea, poate împiedica câinii să aibă arsuri solare sau să prezinte probleme atunci când au incizii. De asemenea, cizmele vă pot ferii câinii de a avea sare pe labe și de a merge pe suprafețe abrazive sau fierbinți, ceea ce îi ajută foarte mult în propria protecție.

  1. În pas cu moda

În ultima vreme, hainele pentru câini au deveni nu numai o necesitate, ci și o modă. Așadar, dacă doriți să mergeți cu patrupedul dumneavoastră la un concurs sau pur și simplu la o întrunire unde vor fi mai mulți căței, nu strică să îl echipați cu ceva haine drăguțe atât pentru a fi la modă, dar și pentru a-l deosebi mai ușor de ceilalți căței entuziasmați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *