Destinatia ideala de vacanta in 2021

Egiptul reprezinta una dintre cele mai ravnite destinatii turistice, atat din perspectiva statiunilor foarte atractive si a serviciilor si activitatilor vaste de care pot avea parte, dar mai ales datorita punctelor turistice de atractie care sunt invaluite in mii de versiuni ale acelorasi povesti istorice, de pe vremea faraonilor si a Cleopatrei, pana in prezent.

Roju.ro pune la dispozitia celor ce isi doresc vacante de neuitat, pachete complete de tip charter Egipt in unele dintre cele mai apreciate si frumoase zone, precum Hurghada sau Sharm el Sheikh. Acest tip de pachete ridica de pe umerii turistilor stresul organizarii, a cautarii de cazare, de bilete de avion, mijloace de transport sau restaurante bine cotate si alte detalii specifice perioadei de planificare. Navigand printre multitudinea de oferte disponibile pe site, cu un singur click puteti asigura toate aceste detalii necesare pentru o vacanta de neuitat, la cele mai mici preturi de pe piata au chiar puteti avea sansa de a profita de discount-uri de pana la 35% la intreaga vacanta, exclusiv pe site-ul nostru.

Atractii turistice de neratat

Printre cele mai vizitate zone din Egipt sunt cu siguranta cele unde inca mai exista piramide. Tot aici poate fi vizitata si singura dintre cele 7 minuni clasice ale lumii care mai este deschisa publicului larg, si anume piramida Giza.

Tot pe primele locuri in topul preferintelor regasim si enigmaticul Sfinx, care este pozitionat un stapan al desertului, mai ales daca este surprins intr-o lumina puternica, care sa ii surprinda in totalitate fiecare detaliu. Maretul monument intriga si in prezent prin multitudinea de mistere care graviteaza in jurul sau.

Pentru cei pasionati de istorie si arheologie, Muzeul de Egiptologie din Cairo constituie cu siguranta un obiectiv de neratat. In acest loc sunt pastrate si expuse peste100.000 de artefacte antice, mai vechi chiar si de 3.500 de ani, fiind in prezent cea mai mare colectie de exponate egiptene din lume.

Si Valea Regilor este un loc reprezentativ pentru Egipt, dat fiind faptul ca aici se gasesc mormintele a peste 60 de faraoni si a peste 100 de regine, dintre care doar sapte pot insa fi vizitate in scop turistic, dar imaginea per ansamblu este de o frumusete unica, fiind totodata o zona invaluitra in mister.

Acestea sunt doar cateva dintre zecile de obiective turistice care dau farmec acestei zone geografice. Pachetele charter propuse de Roju.ro inglobeaza si excursii punctuale catre una sau mai multe dintre aceste zone de interes. In plus, sunt deschise pentru public zone de activitati specifice acestei destinatii; de la drumetii de timp safari, cu masini mari, de teren sau chiar pe camile, pana la escaladat munti, plimbari pe ape sau sub ape cu submarinul, scufundari si alte activitati nautice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *