Dr. Delbani te ajută să obții buzele pe care ți le dorești

Cu siguranță ați auzit deja de Russian Lips, adică tehnica de mărire a buzelor pentru ca acestea să devină similare păpușilor rusești. Tehnica Russian Lips este o mărire a buzelor conform unei metode rusești prin injectare de acid hialuronic. Este o tehnică care vă permite să remodelați buzele pentru a obține o gură în formă de inimă, precum „păpușile rusești”.

În urma operației care se face prin tehnica Russian Lips, contururile buzei, în special arcul lui Cupidon sunt accentuate. Este un tratament pe măsură: proporțiile dintre buze, nas și bărbie sunt armonizate pentru a echilibra structura feței. 

Puteți apela la tehnica Russian Lips în București, ceea ce reprezintă o creștere a buzei prin înălțime, făcându-le mult mai bine definite și mai frumoase. Această tehnică conferă gurii un profil foarte armonios, care evită efectul de „bot de rață” reproșat adesea ca efect al injecțiilor de volum ale buzelor.

Este un tratament ideal pentru pacientele care încă nu cunosc tainele medicinii estetice, deoarece medicul estetician efectuează micro-injecții de acid hialuronic în buze folosind un ac mic, foarte fin.

Cine poate beneficia de acest tratament?

Toate buzele pot fi modelate după tehnica Russian Lips. Cu toate acestea, pentru o gură natural foarte subțire, va dura mai mult timp și mai multe ședințe pentru a obține rezultatul dorit decât pentru un tip de gură natural mai plină. 

În plus, daca ați făcut deja injecții clasice în buze, va fi necesar să așteptați ca acidul hialuronic volumizator să se resoarbă puțin înainte de a efectua injecțiile specifice metodei de mărire a buzelor prin tehnica rusească.

Astfel, dacă sunteți interesată unde puteți să vă faceți o operație de mărire a buzelor prin tehnica Russian Lips în București, Dr. Delbani este aici pentru a vă ajuta.

Prin ce se remarcă tehnica Russian Lips?

Tehnica Russian Lips Filler este unică prin faptul că injectarea de acid hialuronic în buză este verticală, și nu laterală, așa cum se practică de obicei. În plus, acidul hialuronic este injectat în buză în centrul acesteia, în stratul superficial, de la bază spre exterior. Arcul lui Cupidon este delicat accentuat, buzele sunt frumos umplute, pline, fără exces.

Imediat după operația de mărire a buzelor prin tehnica Russian Lips în București, la Dr. Delbani buza devine „plinuță”, dar nu prea voluminoasă. Linia labiala tivită subtil, se sublimează. Avantajul tehnicii Russian Lips Filler este de a oferi un rezultat ultra natural. Medicul estetician efectuează microinjecții de acid hialuronic în buze folosind un ac mic, ultrafin, care contribuie foarte mult la confortul pacientului.

Prin urmare, la finalul operației veți avea buzele la care visați de mult timp și nu vă veți mai plânge niciodată de aspectul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *