Events Garden, locul în care se scriu cele mai frumoase povești

Știm cât de mult îți dorești să ai parte de un local inedit la petrecerea pe care dorești să o organizezi cu ocazia nunții sau a unui botez, motiv pentru care Events Garden îți dă posibilitatea să îți surprinzi invitații cu meniuri delicioase, muzică de calitate și servicii complete. Events Garden by Nabucco este un salon de nunți din Snagov, fiind poziționat strategic, la doar 50 de minute de mers cu mașina pe autostradă. În altă ordine de idei, dacă vă doriți să aveți parte de un eveniment care să stea sub semnul ineditului și să amintire plăcută pentru toți cei care iau parte la el.

Rezervă-ți din timp o dată pentru evenimentul tău

Datorită faptului că începem să fim din ce în ce mai asaltați de cereri pentru anul 2022, vă recomandăm să vă rezervați din timp un restaurant de nuntă în București sau în Ploiești. Cert este că vă garantăm servicii de cea mai înaltă calitate, la prețuri cât se poate de acceptabile în zilele noastre.

Totodată, avem și o veste care v-ar putea surprinde foarte plăcut, întrucât anul acesta vom mai deschide încă trei săli de evenimente ce au rolul de a da oportunitatea clienților care doresc să-și organizeze evenimente de tip corporate sau evenimente private la Events Garden să nu se mai confrunte cu situații în care nu mai sunt săli libere. Astfel, din cele cinci săli de nunți pe care le vom avea la dispoziție, sunt șanse extrem de mari să găsiți una liberă.

Hotel pentru invitații de departe

Întrucât ne-am confruntat adesea cu situația în care a trebuit să expunem faptul că nu dispunem și de un hotel la care să se cazeze cei care ajungeau la Events Garden by Nabucco, anul acesta vom deschide pentru prima data ușa hotelului nostru, mai exact în luna mai a acestui an. Astfel, toți cei care vor dori să rămână peste noapte la Events Garden au posibilitatea de a se caza într-una din cele 18 camere care vor fi disponibile.

Legat de meniurile de nuntă în București sau Ploiești pe care vi le putem oferi, acestea sunt gătite de cei mai pricepuți master chefi din domeniu. Așadar, veți fi serviți de către un personal foarte amabil, care se va asigura pe tot parcursul evenimentului că nimic nu vă lipsește.

Finalmente, sfatul nostru este să vă hotărâți din timp și să vă programați evenimentul mult așteptat, pentru că anul 2022 pare să fie chiar generos cu noi în ceea ce privește organizarea evenimentelor pe care cu toții le așteptăm cu mare nerăbdare.

Events Garden este alături de dumneavoastră în cele mai frumoase și speciale momente cu un ballroom de nunți în București inedit, meniuri delicioase, precum și servicii extinse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *