Gamă variată de echipamente performante

CVWater este locul în care vei putea beneficia de cele mai performante echipamente din domeniul apei, împreună cu tehnologiile moderne pe care le folosim. Echipa noastră este orientată către soluții optime și eficiente pentru diferite solicitări și contexte, iar noi îți punem la dispoziție o gamă variată de echipamente integrate în stații de epurare. Aceste echipamente pot fi de diverse capacități și dimensionate în funcție de parametrii de cantitate de apă uzată, care se dorește epurată și calitatea influentului. Totodată, acestea pot fi folosite în diverse domenii și contexte, precum abatoare, vinificație, fabrici de procesare și lista poate continua. De asemenea, ținem să precizăm faptul că fluxul general de epurare cuprinde toate etapele necesare pentru acest proces, întrucât încadrarea în parametrii de calitate impuși de către normele pentru evacuare în emisar natural este necesar.

Multitudine de echipamente

Punem la dispoziție clienților noștri o gamă largă de echipamente care se dovedesc a fi foarte performante și de calitate superioară, astfel încât ne dorim să satisfacem nevoile fiecărui client, prin oferirea celor mai bune soluții. În cadrul CVWater vei regăsi diverse modele de stație de epurarea apei, echipamente pentru tratarea nămolului, de tratare fizico-chimică sau de separare mecanică. De asemenea, echipamentele și stațiile puse la dispoziție sunt confecționate la cele mai înalte standarde de calitate, fiind foarte durabile.

Aplicații diferite

În vederea adaptării la cerințele clienților noștri, dar și la nevoile acestora, dispunem de tehnologii și echipamente care se pot folosi în diverse contexte, cum ar fi segmentele rezidențiale, cele municipale, dar și cele industriale. Putem aduce în vedere aplicații în fabricile de procesare de carne și lapte, de biodiesel, de alcool, fabrici de conserve, abatoare de pui, bovine, porcine sau taurine, respectiv vinificație, însă lista poate continua.

Treptele și componentele de epurare

Având în vedere fluxul general de epurare, acesta cuprinde toate etapele necesare pentru procesul în cauză, astfel că ținem cont de încadrarea în parametrii de calitate impuși de normele în vigoare pentru evacuarea în emisarul natural. În acest sens, putem aduce în vedere cele mai importante trepte, precum treapta mecanică, fizico-chimică, biologică și de ultrafiltrare, respectiv de deshidratare a nămolului. Iar în ceea ce privește componentele stațiilor de epurare pentru apele uzate, care sunt folosite în segmentul industrial, avem sita statică sau rotativă, filtrul presă pentru nămol și unitățile de flotație cu aer dizolvat. Pentru a afla mai multe informații despre trepte și componente poți accesa rapid site-ul nostru.

Cere o ofertă

Poți avea maximă încredere în echipa de la CVWater, astfel încât dispunem de oameni profesioniști, serioși și prompți în colaborările cu toți clienții. De asemenea, profită de toate avantajele și de cele mai performante echipamente de la doar câteva click-uri distanță, astfel încât poți cere o ofertă oricând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *