Iata cat de rapid poti obtine certificatul ISO dorit

Sunt nenumarate modalitati prin care se poate dezvolta o afacere, insa multe dintre acestea se dovedesc a fi foarte costisitoare sau nu promit eficienta. Totusi, pentru a evita toate aceste neplaceri mai bine ne orientam din start catre obtinerea a diferite tipuri de certificate ISO, iar cu asta ne ajuta cei de la Sicert. Afla mai multe despre certificatul ISO 27001 care se dovedeste a fi o adevarata necesitate in ziua de azi si vezi care sunt avantajele aduse.

Castiga teren

Orice organizatie care are in portofoliu un certificat ISO 27001 va fi vazuta mai bine de catre clienti, dar si de furnizori, investitori sau posibilii parteneri de afaceri, astfel ca pe aceasta cale se consolideaza si se imbunatateste pozitia pe piata.

Imbunatatirea relatiilor

Printre alte beneficii, angajatii vor avea parte de conditii mai bune de lucru, motiv pentru care vor lucra intr-un mod mult mai eficient si implicit vor genera mai mult profit, pentru ca fiecare etapa din activitatea desfasurata va fi eficientizata.

Un plus de incredere

Poti sa vezi aici ca obtinerea acestui tip de certificat impune mai multe etape in cadrul carora se vor identifica toate vulnerabilitatile prezentate de sistemul informatic si bineinteles, acestea vor fi remediate. Totodata, sistemele trebuie imbunatatite periodic pentru a tine pasul cu tehnologia, iar pe aceasta cale va fi mai usor sa fie alese cele mai sigure, cele mai eficiente si cele mai potrivite dispozitive.

Asadar, toti clientii si partenerii, insa si angajatii vor avea mai multa incredere in aceasta entitate, ceea ce nu poate sa fie decat foarte avantajos din toate punctele de vedere. In plus, nu este costisitoare obtinerea certificatului ISO 27001, motiv pentru care oricand se poate apela la acesta pentru o evolutie considerabila.

Venituri mai mari

Pentru a obtine un certificat ISO 27001 este nevoie de un proces de cateva luni sau chiar mai mult, timp in care se identifica vulnerabilitatile prezentate de sistemul informatic si se cauta modalitatile ideale prin care acestea pot fi remediate in cel mai scurt timp. In plus, si sistemele propriu zise vor fi actualizate si niciodata nu se vor mai pierde fonduri la alocarea lor pentru innoirea tehnologiei, intrucat intotdeauna vor fi achizitionate cele mai eficiente dispozitive, din toate punctele de vedere.

Totodata, se va prioritiza fiecare activitate in functie de fiecare situatie in parte, iar angajatii vor colabora mai bine cu membrii conducerii. Mai mult, se va profita de pe urma tehnologiei, intrucat aceasta poate sa usureze nenumarate activitati si procese, sporind si securitatea sistemelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *