Iată unde poți personaliza tricouri în București

Astăzi ne propunem să vă arătăm mai multe informații despre cum anume se pot obține tricouri personalizate în București, la NaNaNa, subliniind principalele metode prin care reușim să facem tricouri personalizate în București, pentru clienții care aleg serviciile noastre.

Prin urmare, dacă aveți un proiect complex, cu accent pe detalii textile, imprimarea tricourilor prin mijloace digitale este soluția. Aceasta este o tehnică de imprimare textilă foarte elaborată, care permite imprimarea unui detaliu de ordin vizual pe un tricou direct din material textil. Cernelurile reacționează la căldură și pătrund în ochiurile țesăturii. Imprimarea digitală face posibilă și tipărirea pe suprafețe mari sau mici.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker Anthracite

Toate suporturile textile sunt personalizabile: tricou, hanorac, bluze etc. Mașinile noastre utilizate pentru imprimarea textilelor digitale sunt de ultimă generație, iar asta ne ajută să ne facilităm cât mai mult munca de zi cu zi. Imaginea tipărită pe un material textil nu se degradează, chiar și după mai multe spălări, astfel sigla rămâne intactă. De asemenea, vă permite să imprimați logo-ul, imaginea sau fotografia pe un tricou, iar redarea este foarte calitativă și precisă datorită tehnologiilor noastre.

Pe de altă parte, o altă tehnică la fel de utilizată este și serigrafia, care este o tehnică de imprimare textilă foarte des utilizată pentru comenzile mari.

Serigrafia necesită aplicarea mai multor straturi de culoare, distribuite cu o racletă. Cu serigrafia textilă, este posibilă și realizarea unei imagine vizuale cu culori vii și redare precisă. Această tehnică de marcare constă dintr-o țesătură întinsă și fixată pe un cadru din aluminiu folosind cleiuri bicomponente speciale, precum lipici și întăritor.

Serigrafia este unul dintre cele mai vechi și utilizate pe scară largă procese din Orientul Mijlociu și China. Serigrafia permite obținerea unei bune opacități și o rezistență îndelungată în timp. De asemenea, aceasta oferă un aspect interesant la atingere, dar și la vedere. Prețul este calculat în funcție de numărul de culori, cantitatea și complexitatea proiectului dumneavoastră.

De asemenea, trebuie să știți că toate suporturile textile sunt personalizabile: tricou, hanorac sau chiar o geantă de mână. Totodată, este important să țineți cont de câteva sfaturi, și anume să spălați la 30 °. De asemenea, în momentul în care dorești să calci, fă acest lucru cu o foaie de hârtie peste suprafața imprimată.

Pentru imprimare folosim cerneală ecologică pe bază de apă Innobella Textile Inks cu certificare ECO PASSPORT de la OEKO-TEX®, conformă reglementărilor CPSIA. Pentru a păstra calitatea articolelor vestimentare cât mai mult timp, respectați instrucțiunile de utilizare și spălare de pe eticheta produsului, cele mai importante aspecte fiind cele legate de produsele pe care le folosiți  în momentul spălării.

Așadar, dacă doriți să cumpărați tricouri personalizate în București, la NaNaNa găsiți cele mai interesante modele și cele mai ieftine tehnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *