In cele din urma mi-am schimbat si eu display-ul

Principalul aspect ce trebuie remarcat atunci când se alege un service gsm este cel referitor la diversitatea serviciilor pe care le oferă. Cu cât acestea sunt mai numeroase, cu atât nivelul de cunoştinţe şi expertiză este unul mai ridicat. Acest lucru va ajuta la o diagnoză cât mai corectă şi rapidă, astfel încât posesorii de telefoane vor avea certitudinea că problema lor va fi rezolvată.

Prestige GSM este unul dintre cele mai recomandate centre de reparații specializate în tehnologia Apple-iPhone. Totodata in showroom-ul Prestige GSM se ofera o diversitate de produse de profil cum ar fi incarcatoare, baterii, huse, casti sau alte accesorii IPhone. Prestige GSM este partenerul tău Apple fiind specializat în repararea și comercializarea accesoriilor Apple.Indiferent de tipul de consumabile de care ai nevoie, Prestige Gsm iti sta la dispozitie cu servicii sigure si rapide. Serviciile oferite de Prestige GSM beneficiază de o garanție de 90 de zile din momentul efectuarii lucrarii. Accesoriile comandate online au garanție de 2 ani pentru persoanele fizice și de 1 an pentru persoanele juridice.

Prestige GSM este un premium service provider, ce pune mereu dorința clientului pe primul plan.Cum telefonul tău este esențial pentru desfasurarea programului în fiecare zi, fie pentru că îți suni partenerul, pentru a face o programare la dentist sau anunți că întârzii la prezentare, o zi fără telefon pare greu de imaginat. Ca urmare,când apare o defecțiune, rezolvarea acesteia devine o prioritate, iar experiența și garanția oferită de service-ul la care apelezi sunt foarte importante.Pe cat de importanta este eficienta si calitatea reparatiei pe atat de importanta este si rapiditatea cu care se rezolva defectiunea telefonului.Toate aceste calitati sunt într-un echilibru perfect la Prestige GSM.

Un display zgâriat sau chiar spart nu este deloc aspectuos.In timp acesta poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale. Pe cât de performant este un iPhone, pe atât este de fragil, așa că astfel de incidente pot apărea des.

Prestige GSM îți sare în ajutor cu servicii profesioniste de inlocuire display iPhone X. Putem monta gratuit noul display în doar 20 minute, ceea ce înseamnă că telefonul tău va fi ca și nou într-un timp extrem de scurt. Telefonul tău iPhone va fi reparat folosind procedee și tehnici compatibile cu producătorul, astfel încât noul display să se potrivească perfect.

Pentru a eficientiza timpul de reparatie al telefonului tau va recomandam sa folositi formularul de comanda de pe site pentru a te programa la reparatia telefonului si pentru a putea sa ne mentinem promisiunea de reparatie a telefonului in 20 minute.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *