Instlalatiile gpl sunt foarte solicitate in toata Romania

Pentru ca fiecare sofer urmareste sa obtina un consum cat mai scazut de carburant in conditiile in care se asteapta noi cresteri de pret, multi se orienteaza catre diferite variante, care mai de care phentermine mai eficiente de a face economii. Insa cea mai potrivita optiune este aceea de a apela la intrucat acestea sunt singurele care sunt eficiente si care aduc economii considerabile la fiecare drum parcurs.

Preturi bune

Tariful mediu al unui astfel de sistem este de 500 de euro, insa suma variaza in functie de marca, modelul si motorul autoturismului. Aceasta investitie este amortizata in circa 12 luni sau chiar mai devreme in functie de distanta parcursa de fiecare sofer, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in propriul buzunar.

Mai multa siguranta

De asemenea, aceste sisteme GPL disponibile in ziua de azi sunt mult mai sigure si mai moderne, grosimea rezervoarelor fiind cu 30% mai generoasa decat cele cu care vin echipate masinile din fabrica, astfel ca se exclude riscul unor accidente. In schimb, este esential ca acestea sa fie instalate doar in service-uri acreditate RAR si trebuie sa se respecte verificarea periodica impusa.

Performante

Un astfel de sistem scade puterea motorului cu circa 3%, insa protejeaza restul componentelor, motiv pentru care se va prelungi considerabil durata de viata a acestuia intrucat gazul petrolier lichefiat este un carburant mult mai curat si nu permite depunerea de substante nocive in motor.

Spatiu disponibil

In plus, aceste rezervoare sunt disponibile in versiuni mult mai compacte, motiv pentru care nu mai este nevoie de ocuparea unei importante suprafete din cadrul portbagajului, ci acestea pot inlocui cu succes roata de rezerva. Pe aceasta cale orice vacanta devine mult mai comoda si nu mai intervine problema lipsei spatiului liber pentru bagaje sau alte lucruri necesare in diferite situatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *