Locul in care Dacia ta este pe maini bune

Putine marci de masini se bucura de o popularitate atat de mare in Romania precum Dacia. Este usor de inteles de ce, pentru ca este un brand romanesc sub tutela franceza, preturile autoturismelor sunt accesibile, masinile sunt foarte fiabile si asigura conditiile necesare pentru sute de mii de soferi romani. In plus, un service Dacia implica si preturi mici, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort financiar pentru a-si intretine masina asa cum se cuvine.

Nu stii daca sa alegi un model Dacia nou sau la mana a doua? Iata cateva informatii care, cu siguranta, te vor ajuta. Masinile second hand sunt mai ieftine decat cele noi, evident, acesta fiind poate principalul avantaj al acestora. Totusi, unele modele second hand se depreciaza mai greu decat cele noi pe o anumita perioada de timp, insa nu dispun de garantie si pot ascunde diferite defecte. In timp isi pierd din performante, consuma mai mult, iar tehnologiile se invechesc. La fel si sistemele de siguranta care nu sunt de ultima generatie, iar experienta condusului poate ca nu este la fel de placuta ca in cazul unei masini noi. Fiabilitatea este cu semnul intrebarii pentru ca nu exista decat in anumite cazuri garantii cu privire la modul in care autoturismele au fost conduse. In plus, este mult mai dificil sa se gaseasca autoturismele dorite care sa dispuna de toate functiile de interes.

Masinile noi poate ca sunt mai scumpe la achizitie, insa in timp se dovedesc a fi poate chiar mai avantajoase din punct de vedere financiar in comparatie cu cele second hand. In schimb, cei interesati sa cumpere o masina au acces la nenumarate solutii de finantare, astfel incat se pot orienta catre cea mai avantajoasa din toate punctele de vedere. Mai mult, masinile noi vin si cu garnatie, ceea ce presupune ca soferii nu au nici cea mai mica grija. Nu este necesara inlocuirea placutelor de frana, a bateriei, stergatoarelor sau altor consumabile decat peste cativa ani.

Fiind noi, autoturismele sunt mult mai economice, dar si mai performante, motiv pentru care se comporta mult mai bine decat cele second hand. Totodata, acestea dispun si de tehnologii de ultima generatie si cele mai noi dotari care sa te ajute. Nu mai ai grija trecutului dubios al masinii, al kilometrilor dati inapoi si oricum totul este acoperit de garantie. In plus, ai libertate totala la alegerea tuturor detaliilor legate de masina ta, incepand de la culoare, tapiterie, dotari, accesorii si nu numai.

Vino la Auto Cobalcescu pentru ca de aici poti cumpara autoturisme Dacia noi si rulate, iar pentru orice interventie de poti baza pe service-ul Dacia din cadrul grupului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *