Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in Romania

   Romania este tara din care nu lipsesc obiectivele turistice interesante, diverse si fascinante, intrucat putem spune ca avem istorie si traditii, munti si plaje, castele, ape termale, cetati populare, iar fauna si flora ne surprind de fiecare data. Exista cateva locatii pe care trebuie sa le vizitezi, daca nu ai facut asta pana acum, intrucat trebuie sa ne mandrim de aceasta tara si sa profitam de natura si locurile frumoase oferite.

Traveling Anywhere is Really Enjoying - Sky-tours Blog

   Natura este sursa din care ne putem lua energie si in care ne putem relaxa, astfel ca o idee de loc pe care il poti vizita consta in Cascada Cailor, din Muntii Rodnei, in apropierea statiunii Borsa. Aceasta este una dintre cele mai frumoase si mari cascade din Romania, care are nouazeci de metri si ofera o priveliste nemaintalnita. De asemenea, poti urca cu telecabina sau te poti bucura de o drumetie de aproximativ o ora si jumatate de minute, prin care poti admira tot ceea ce te inconjoara.

   In Sighetul Marmatiei, asa-zis si locul de unde agati harta in cui, poti vizita Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei daca esti interesat de istorie si vrei sa experimentezi sentimente profunde in legatura cu locul unei inchisori, construita in anul 1897, de austro-ungari, unde au fost inchisi politicieni, militari, ministri si preoti. Acest muzeu este recunoscut pentru pastrarea istoriei Europei, fiind asezat la acelasi nivel cu Memorialul de la Auschwitz. Aici poti vedea obiectele specifice perioadei comuniste, instrumente de tortura, imagini ale victimilor, dar si obiecte care le-au apartinut. Poti intra pe Quick Sell pentru a gasi un pachet de calatorie potrivit atat pentru tine, cat si pentru persoanele cu care doresti sa vizitezi aceste locuri.

   Poti gasi un refugiu in judetul Suceava, Gura Humorului, respectiv Manastirea Voronet, unde este apreciata pentru al ei albastru de Voronet, dar si pentru Capela Sixtina a Estului, intrucat daca nu ai vizitat acest loc, parca scos din povesti, ar trebui sa o faci. Manastirea te indeamna la reculegere, rugaciune si la concetrarea pe sufletul tau, in timp ce te vei plimba printre aleile din curtea acesteia sau admirand picturile existente.

   Traseul spectaculos al Transfagarasanului reprezinta un ideal pentru orice sofer sau persoana pasionata de calatoriile cu masina. Transfagarasanul este un loc in care trebuie sa ajungi, iar acesta uneste Muntenia cu Transilvania si este situat in Muntii Fagarasului. Atunci cand vei ajunge la capatul traseului, te vei bucura de o priveliste ireala, unde muntii abrupti parca se imbina cu soseaua, iar valea detine peisaje de neuitat.

   Daca esti pasionat de Epoca inunecata, respectiv istoria Evului Mediu, Sighisoara, din judetul Mures este locul in care trebuie sa vii. Sighisoara este cetatea medievala, cu turnuri si

care mai poarta numele de perla Transilvaniei. Se afla pe malul Tarnavei Mari si mai detine doar noua din cele paisprezece turnuri ale mestesugarilor, care merita vizitate. Atunci cand vei ajunge aici, te vei simti transpus parca intr-o poveste cu prestigiosii cavaleri medievali. Principalele obiective turistice sunt Turnul cu Ceas, Sala Armelor si Camera de Tortura.

   Acestea sunt doar cateva locuri din tara noastra, unde natura, istoria, dar si povestile se imbina intr-o armonie perfecta si te pot face sa crezi ca esti intr-o alta lume. Astfel ca intra pe Quick Sell si rezerva o calatorie din care vei avea numai de castigat si in care sa te relaxezi impreuna cu cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *