Ma pregatesc pentru o vacanta inedita

Odata ce ai ajuns in Cuba, trebuie sa stii ce atractii turistice poti vizita.Printre acestea, regasesti:

Castillo de San Pedro de la Roca, Santiago de Cuba

Este cea mai spectaculoasa cetate din cate s-au intalnit.Acesta este situata intr-o zona deosebit de pitoreasca, cu vedere minunata spre oras si Marea Caraibelor. Este o destinatie perfecta pentru cei care pastreaza in interiorul lor amintirile copilaresti nevinovate legate de giganti, pirati si cavaleri. Prin vizitarea cetatii poti fi atins de aroma de magie prezenta in vechile legende si basme.

Baracoa

Baracoa este un oras de mare importanta, deoarece a fost prima capitala a Cubei pana la jumatatea anilor 1500. Este locul perfect pentru o vacanta, daca iti doresti doar un repaus sau o plimbare linistita pe strazile insorite ale orasului. Plajele minunate contribuie la sentimentul de armonie completa si fac orasul mai interesant si de neuitat. Baracoa este renumit pentru arborii sai de cacao. Ar trebui sa incercati un amestec de miere, nuca de cocos si fructe proaspete, infasurate intr-o frunza de palmier, care se numeste cucurucho.

El Malecon, Havana

Cu siguranta nu veti gasi niciun alt loc in Havana, care transmite nuantele vietii cubaneze ca El Malecon.

Maria la Gorda

Maria la Gorda este atat o plaja frumoasa cat si o statiune, unde puteti practica scufundari si ecoturism. Cerul albastru senin, malurile nesfarsite, nisipul alb, palmierii si apa limpede precum cristalul va va face sa va confruntati cu noi senzatii pe care nu le-ati experimentat inainte. Acest loc ofera posibilitatea de a practica noile activitati si va dezvaluie aspecte necunoscute ale imensei diversitati locale a florei si faunei.

Mausoleumul Che Guevara, Santa Clara

Aici puteti vedea o statuie de bronz inalta de 22 de metri infatisandu-l pe Che Guevara si puteti simti prezenta impresionanta a acestei figuri emblematice. Acesta este un loc remarcabil, care a pastrat urmele unei personalitati complexe si contradictorii.

Agentia online de turism, Travel Matters va pune la dispozitie oferte Cuba 2019.Asadar, poti sa te cazezi la Hotel H10 Habana Panorama 4 stele.

Cu o arhitectura moderna, hotelul H10 Habana Panorama surprinde turistii cu un design modern, occidental si o locatie preferentiala, in zona rezidentiala Miramar, in apropierea unor atractii turistice reprezentative pentru Havana, precum orasul vechi din Havana si Acvariul National din Cuba. H10 Habana Panorama are camere cu vedere la ocean, 3 restaurante, 2 piscine, dintre care una pentru copii si 4 baruri in care turistii se pot relaxa dupa ce au experimentat atmosfera vibranta din capitala cubaneza. Camerele hotelului ofera o priveliste unica asupra orasului si au un design ce imbina stilul cubanez cu cel European.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *