Mi-am cumparat ceva nou in dormitor

Lenjeria de pat pe care o cauti trebuie sa indeplineasca cateva cerinte importante: sa arate bine, sa fie placuta la atingere, sa se potriveasca de minune in dormitor si sa aduca tot confortul de care ai nevoie. Asadar, uneori se dovedeste a fi dificil sa se aleaga una potrivita, care sa le aiba pe toate, insa nu si la VisePufoase, unde optiunile sunt foarte variate, pentru toate nevoile si preferintele. Mai mult, magazinul este online, ceea ce presupune ca sunt aduse si multe alte plusuri, printre care economiile de timp si usurinta de a plasa o comanda, fara a mai fi necesara pierderea a zeci de minute prin magazinele obisnuite.

Toate categoriile

Aici ai la dispozitie toate categoriile posibile, astfel ca ai ocazia de a alege dintre cele satinate sau din bumbac 100%, creponate, din finet, de iarna, din fibra de bambus, din microfibra si nu numai. De obicei sunt recomandate cele din fibre naturale pentru ca promit mai multe avantaje, incepand cu un grad ridicat de confort, o lunga durata de viata si o intretinere fara batai de cap. La mare cautare a fost intotdeauna bumbacul intrucat promite un raport calitate – pret ideal si se dovedeste a fi grozav pe toata durata anului, atat iarna cand se pastreaza mai calduros, cat si vara cand aduce racoare.

Orice model

De asemenea, pentru fiecare categorie in parte sunt propuse cateva zeci sau chiar sute de modele, motiv pentru care este imposibil sa nu se gaseasca o optiune care sa multumeasca pe toata lumea. Unele sunt cu imprimeuri diverse si distractive, in timp ce altele sunt simple si suficient de versatile incat sa se potriveasca in toate dormitoarele.

Dimensiunile potrivite

Totodata, si dimensiunile sunt adecvate pentru toate nevoile, acestea fiind standard, adica pentru paturile cele mai mici, de o persoana, cat si pentru cele de dimensiuni medii sau pentru cele mai mari, king size.

Intretinere simpla

Cine alege lenjerii de pat de la VisePufoase se bucura si de faptul ca produsele fiind de calitate, se intretin foarte usor, iar printre cele mai importante reguli se numara evitarea detergentilor de o calitate slaba si a produselor de inalbire. Totodata, masina de spalata trebuie setata intre 30 si 60 de grade, in functie de tipul lenjeriei alese, iar fierul de calcat se poate folosi pana la 120 de grade, insa numai in anumite situatii.

Preturi corecte

Aici te bucuri si de preturi corecte, tarifele fiind accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca oricine isi va permite achizitionarea celei mai grozave optiuni. De asemenea, daca comanzi produse in valoare de minim 300 de lei in Bucuresti nu mai esti nevoit sa platesti transportul, iar in restul tarii suma creste pana la 450 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *