Ne ocupam de inmormantari in orice zona din Bucuresti

Unii dintre noi considera ca o inmormantare este o ocazie de a reflecta asupra semnificatiei vietii pe care a trait-o pana atunci si asupra familiei si a lucrurilor de care se bucura. Se poate intampla ca dupa participarea la un astfel de eveniment sa ne bucuram mai mult de viata si sa multumim inca o data pentru tot ce avem, pentru ca suntem sanatosi si ca avem o familie frumoasa.

Evenimente tragice si nefericite de acest fel pot aparea, pentru ca decesul este ceva firesc, astfel ca nu trebuie sa ne inchidem in noi si sa ne distrugem emotional, trebuie sa incercam sa depasim aceste momente si sa invatam sa traim cu durerea aparuta in urma unui deces ca si cum ar face parte din noi.

Ca sa putem trece mai usor peste astfel de momente, recomandarea ar fi sa apelam la ajutor si sa nu lasam sa rezolvam noi tot, pentru ca vom fi coplesiti de multe indatoriri, sarcini si putem claca.

Pentru familiile care locuiesc in sectorul 2 al Bucurestiului exista servicii funerare delfinului prin Casa funerara Luca.

Firma de pompe funebre ofera atat servicii funerare complete, cat si sprijin emotional. Mai mult decat calitatea serviciilor funerare pe care le oferim, ne dorim ca familiile sa aibe parte si de intelegere. In momentul in care incepi sa lucrezi la o firma de pompe funebre este ceva mai mult decat o munca cu oameni simpli, deoarece lucrezi cu oameni care sufera, ce sunt distrusi emotional si care de foarte multe ori au moralul la pamant. Toate acestea se traduc prin faptul ca pe langa servicii, oferim sfaturi si suport emotional celor care au nevoie. Prin acest lucru ne diferentiem de majoritatea firmelor de servicii funerare.

Serviciile funerare delfinului acopera tot ce este nevoie la un eveniment funerar, de la preluarea persoanei decedate si pana la organizarea parastasului. Serviciile funerare complete constau in constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea decedatului, transportul  funerar, aranjamente florale, coronae, jerbe, achizitionare de sicriu si toate produsele necesare unui astfel de eveniment. Mai mult decat atat, firma se poate ocupa de intreaga documentatie necesara evenimentului funerar si a ridicarii ajutorului de inmormantare.

Imbalsamarea și toate procesele de pregatire a persoanei decedate necesita multe acte, iar multe firme de pompe funebre trec cu vederea peste acest lucru.

Casa funerara Luca isi doreste sa continue cu ceea ce a inceput, sa sprijine oamenii si sa devina cunoscuta pentru aceasta calitate principala. Categoric, calitatea serviciilor oferite nu ar trebui sa fie ignorata, insa principalul lucru care ne definește, este faptul ca suntem și vom ramane aproape de oameni cu sufletul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *