Nobileo vă dă șansa să vă cumpărați apartamentul la care visați

Nobileo are o multitudine de oferte de apartamente de vânzare în Herăstrău din București, iar asta înseamnă că poți alege și tu dintre acestea, dacă plănuiești ca anul acesta să-ți cumperi o locuință. Dintre multiplele oferte pe care le avem disponibile în acest moment, vă recomandăm să alegeți acel apartament care satisface întrutotul nevoile dumneavoastră. Cu alte cuvinte, dacă sunteți o familie cu tot cu copil, ar trebui să vă focusați atenția către un apartament cu două sau chiar trei camere. Cert este că, Nobileo are grijă să vă ofere consultanța de care aveți nevoie.

Spre exemplu, unul din apartamentele pe care vi le recomandăm și care are un preț rezonabil în raport cu zona în care se află, dar și cu dotările existente.

Astfel, Nobileo va prezinta, spre vânzare, un apartament cu 2 camere situat în imobil nou din zona rezidențială Herăstrau – Șoseaua Nordului. Imobilul beneficiază de pază permanentă, supraveghere video și este structurat P+6.

Apartamentul are o suprafață totală de 72 mp și este împărtit astfel: living, dormitor, 2 dressing-uri, bucătărie deschisă, 1 baie si 1 terasă (10 mp). Apartamentul dispune de vedere liberă, finisaje clasa premium și este complet mobilat și utilat. Prin urmare, nu veți mai fi nevoit să faceți nici măcar minime investiții în ceea ce privește acest apartament.

Pentru mașina dumneavoastră puteți achiziționa 1 loc de parcare subteran la prețul de 25.000 euro. Astfel, nu veți mai fi nevoit să căutați locuri de parcare în cartier atunci când vă întoarceți de la serviciu, pentru că acesta este disponibil mereu doar pentru dumneavoastră.

Apartamentul este potrivit pentru o familie, este situat foarte aproape de Parcul Herăstrau și puteți beneficia de aerul curat, iar în imediata vecinătate se află toate necesitățile vieții moderne: restaurante, magazine, școli, grădinițe, centre medicale, centre spa.

Prețul de vânzare al acestui apartament este de 225.000 de euro.

La polul opus, o ofertă pentru persoane dornice de mai mult spațiu și de extravaganță, avem o altă ofertă, mai exact un apartament cu 3 camere de 1.890.000 de euro. Nobileo vă prezintă, așadar, acest apartament situat într-un imobil nou din zona Herăstrău-Șoseaua Nordului. Imobilul este finalizat în 2009 și beneficiază de pază permanentă și supraveghere video.

Apartamentul are o suprafață utilă de 230 mp și se împarte în living, 2 dormitoare, bucătărie deschisă, 3 băi și 1 terasă în suprafață de 23 mp. Apartamentul are vedere liberă, dispune de finisaje clasa premium și este complet mobilat și utilat.

De asemenea, și aici pentru mașina dumneavoastră exista 1 loc de parcare în subteranul clădirii.

Apartamentul este potrivit pentru o familie și este situat foarte aproape de Parcul Herăstrău. Puteți beneficia de aerul curat al zonei și de apropierea de tot ceea ce înseamnă instituții importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *