Nu e scump sa iti planuiesti un concediu de vis

Daca esti cu gandul numai la vacanta, poate ca ar trebui sa iei masuri intrucat in ziua de azi poti sa ajungi in numai cateva ore in cele mai frumoase destinatii ale lumii. Gasesti rapid zboruri ieftine pe fabricadevacante.ro si uneori ajungi sa platesti mult mai putin decat pentru oricare alt mijloc de transport. E simplu, iti alegi destinatia care te intereseaza si mai departe iti pregatim noi cateva sugestii si idei de itinerariu.

Palatul Schonbrunn din Viena

Sa ajungi in capitala Austriei e mai usor ca niciodata in conditiile in care exista zboruri directe din mai multe orase ale Romaniei. Astfel, principala atractie de aici este, de departe, Palatul Schonbrunn. Acesta a fost construit de-a lungul a 16 ani, intre 1696 si 1712 la cererea imparatului Leopold I, insa a fost transformat intr-o resedinta de vara de catre Maria Tereza. Atractiile sunt nenumarate, de la cea mai veche gradina din lume, un labirint, gradini frumos decorate si vederi impresionante.

Poarta Brandenburg din Berlin

Si capitala Germaniei merita sa fie inclusa pe itinerariul tau, iar una dintre principalele atractii de aici este poarta Brandenburg, care a fost ridicata la sfarsitul secolului al XVIII-lea. De-a lungul anilor a marcat mai multe momente importante din istoria Germaniei si chiar daca a fost distrusa partial in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, a fost restaurata complet pana in anii 2000.

Palatul Buckingham

Londra este o alta mare atractie a Europei si e accesibila pentru toti cei care cauta zboruri ieftine pe fabricadevacante.ro. Pe itinerariul oricarui turist merita sa fie inclus si palatul Buckingham, resedinta reginei Elizabeta a II-a, iar cine isi doreste sa viziteze catre dintre camerele deschise publicului trebuie sa stie ca o poate face doar in lunile august si septembrie.

Santa Maria del Fiore

Aceasta lista nu avea cum sa nu includa si cel putin un oras italian, iar Florenta e o adevarata capodopera a renascentismului. Regasim atractii la tot pasul, insa nimic nu se compara cu catedrala orasului care in peste 600 de ani a tot fost infrumusetata cu diferite obiecte de arta. Nu numai exteriorul este spectaculos, ci si interiorul, iar cine isi doreste sa il descopere trebuie sa se inarmeze cu rabdare intrucat cozile sunt foarte lungi.

Sagrada Familia

Daca te interesezi de zboruri ieftine pe fabricadevacante.ro poti ajunge si pana in Barcelona, iar una dintre cele mai mari atractii nu doar din oras, ci din toata Spania este Sagrada Familia. Biserica a carei constructii a inceput in 1882 atrage anual aproape 3 milioane de turisti din toate colturile lumii, in ciuda faptului ca nu a fost finalizata. Totusi, estimarile arata ca abia in 2026 biserica poate fi inaugurata asa cum se cuvine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *