Pachete și servicii funerare de la profesioniști

Dacă ești în căutarea unui loc în care să regăsești sprijinul necesar atunci când ai pierdut o persoană dragă, ai nimerit în locul potrivit deoarece echipa de la Beligi este formată doar din oameni profesioniști, cu o bogată experiență în oferirea de servicii funerare la cele mai înalte standarde de calitate. Totodată, punem la dispoziția clienților noștri o gamă variată de sicrie, urne, aranjamente florale și diverse pachete, întrucât vei regăsi ceea ce îți trebuie într-un singur loc și de la câteva click-uri distanță. Știm că organizarea unei ceremonii de înmormântare poate fi dificilă, iar în acest sens venim în ajutorul tău pentru a asigura o bună desfășurare a lucrurilor, oferind o atenție deosebită tuturor detaliilor. Poți solicita oricând consiliere, fără a plăti nimic în plus, iar noi îți vom răspunde cu cele mai eficiente soluții.

Gamă variată de servicii

Punem la dispoziția clienților noștri o gamă variată de servicii funerare complete, diverse pachete, aranjamente florale, urne sau sicrie, astfel încât să putem acoperi nevoilor pe care le poți avea pentru ceremonia de înmormântare. Astfel că putem aduce în vedere servicii funerare, precum îmbălsămarea și cosmetizarea decedatului, constatarea decesului, eliberarea actelor necesare în vederea declarării decesului, obținerea unui loc de veci în situația în care nu este deținut unul și nu numai. Totodată, Beligi te poate ajuta cu pregătirea pachetelor pentru pomană și parastas, de dulce sau de post, care includ mai multe preparate, colivă, colaci, vin, vin cu untdelemn și nu numai. În cazul pachetelor funerare, dispunem de mai multe opțiuni, cum ar fi pachetul economic domiciliu, spital, pachetul premium înhumare, pachetul economic sau premium pentru incinerare. Oferim și diverse aranjamente florale, care pot și confecționate manual din flori naturale, cum ar fi coronițele multiflori, cu trandafiri și orhidee, crizantemă și orhidee, cu crini, aranjamente multiflori albă și nu numai. Dispunem și de o gamă variată de sicrie și urne pentru depozitarea cenușii.

Prețuri foarte avantajoase

Nu trebuie să dispui de un buget foarte mare pentru a beneficia de produsele și serviciile pe care le oferim deoarece la Beligi vei regăsi prețuri avantajoase, dar și calitate garantată. De asemenea, poți beneficia de servicii funerare complete gratuite pentru asigurați sau pensionari și poți elibera acte necesare în vederea obținerii ajutorului pentru deces oferit de către Stat. Indiferent de varianta pe care o alegi, echipa Beligi îți oferă tot ceea ce ai nevoie.

Mai rapid online

Online este mult mai rapid și simplu, astfel că nu trebuie să mai pierzi timp către diverse pompe funebre fizice, ci poți accesa site-ul nostru în doar câteva clipe pentru a vizualiza ofertele și gamele de care dispunem. De asemenea, ne poți contacta prin căsuța de mesaje direct de pe site sau prin telefon pentru ați oferi recomandările esențiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *