Poti sa profiti de toate solutiile financiare care sa iti ajute afacerea

Daca iti doresti sa dezvolti o afacere atunci prima platforma fintech din Romania iti vine in ajutor cu finantarea de care ai nevoie. Cu siguranta, accesarea fondurilor nu este o sarcina simpla in general, insa aici intregul proces a fost simplificat, astfel incat sa ai parte de cele mai bune conditii. Merita sa afli mai multe despre finantare persoane juridice prin Omnicredit, unde procedurile se desfasoara online si unde sunt promise mai multe avantaje importante.

Iti faci cont imediat

Pentru ca totul se desfasoara foarte rapid la Omnicredit nu dureaza mai mult de 30 de secunde pentru a-ti face cont. Platforma este foarte bine pusa la punct, intuitiva, asa ca iti va fi simplu sa parcurgi toate categoriile pentru a gasi toate informatiile care te intereseaza.

Primesti banii in cel mai scurt timp

De asemenea, imediat dupa ce vei plasa cererea, in circa o ora vei primi un raspuns referitor la solicitarea ta, iar odata ce aceasta a fost aprobata, primesti direct in cont suma dorita in decurs de cel mult 8 ore, asa ca niciodata nu a fost atat de simplu.

Foloseste calculatoarele disponibile pe platforma

Este atat de comod sa faci calculele de care ai nevoie la Omnicredit, totul direct online.  Poti sa il folosesti pe cel de factoring, caz in care trebuie sa alegi valoarea facturilor tale si scadenta, urmand a afla imediat suma pe care o vei primi. La fel se simplu este si in cazul calculatorului pentru microcredit la persoane juridice si vei alege suma de care ai nevoie si perioada necesara pentru rambursare si vei sti din start cat ajunge rata lunara si cat vei avea de platit in total.

Experienta bogata

Stii ca esti pe maini bune la Omnicredit intrucat aici te asteapta specialisti cu o bogata experienta. Acestia lucreaza de peste 15 ani in domeniu si sunt pregatiti sa te ajute oricand ai nevoie de consiliere si de informatiile necesare pentru a lua o anumita decizie.

Pentru afacerile din orice domeniu

In acelasi timp, nu conteaza care este domeniul in care iti doresti sa iti dezvolti afacerea, pentru ca aici gasesti solutiile de care ai nevoie pentru a o putea creste. Gaseste nisa care crezi ca nu a fost inca exploatata la maxim si cu ajutorul Omnicredit obtii finantarea necesara pentru a putea pune totul pe picioare.

Transparenta totala

De asemenea, aici ai parte de transparenta pentru ca stii de la inceput care sunt costurile implicate in toate contextele, motiv pentru care nu te trezesti pe parcurs cu taxe si comisioane de existenta carora nu stiai. Alege finantare persoane juridice prin Omnicredit si dezvolta afacerea pe care o doresti.

Cele mai bune conditii

Mai mult, vei avea parte de cele mai bune conditii pentru ca aici nu sunt impuse reguli stricte si nici nu te confrunti cu birocratia si, mai mult decat atat, totul este online. Cu alte cuvinte, nu e nevoie de alcatuirea unor dosare stufoase si de nenumarate drumuri pana la banca, cand totul se rezolva imediat. Se pot pune in practica toate ideile legate de o afacere, fara a-ti face griji din punct de vedere financiar pentru ca la Omnicredit vei obtine finantarea, iar consilierii te vor ajuta mult in acest sens.

Serviciile de care ai nevoie

Nu in ultimul rand, aici te asteapta mai multe servicii din care poti alege, iar pentru persoanele juridice putem aminti de microcredit, de factoring sau scontare. Toate aceste fonduri sunt bine venite in cazul oricarei afaceri, iar orice sursa de venit care este transformata imediat in bani aduce un mare avantaj, asa ca totul este mai simplu cu Omnicredit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *