Scanarea cladirilor nu a fost niciodata mai simpla

Domeniul constructiilor este unul aflat intr-o continua dezvoltare, dar nu numai ca putem sesiza aparitia a noi cladiri pe fiecare petic de pamant, ci si tehnologiile folosite in acest sens se imbunatatesc periodic. Iata tot ce trebuie sa stii despre scanare cladiri cu Eurosurvey, ce presupune aceasta tehnica, care sunt principalele avantaje aduse si cum poti sa beneficiezi de serviciile oferite.

Serviciul este nou si reprezinta o solutie inovativa a domeniului prin care se pot masura obiecte sau constructii care sa fie transpuse intr-un model 3D digital. Vorbim de un serviciu foarte eficient pus in practica de catre specialistii de la EuroSurvey care te pot ajuta intr-o multime de contexte, indiferent de cat de complex este proiectul tau. Pe baza activitatii lor pentru scanare cladiri 3D se pot determina nenumarate informatii pretioase cu ajutorul carora tot felul de proiecte se pot pune in practica cu usurinta.

Asadar, scanarea laser 3D reprezinta un concept nou si modern prin care sunt masurate diferite constructii si obiecte pentru ca mai apoi sa fie transpuse intr-un model 3D in format digital. Precizia este maxima, iar atentia la detalii face diferenta, astfel ca erorile maxim acceptate sunt de ordinul milimetrilor atunci cand se studiaza formele si dimensiunile a diferite obiecte. Inca de la o singura sedinta se pot afla numeroase informatii de folos, incepand de la planurile de nivel, adica a releveelor 2D, a releveelor de fatada, inclusiv identificarea zonelor deteriorate si nu numai.

Eurosurvey te ajuta si sectiuni transversale si longitudinale, cu planuri de situatie georeferentiate, cu verticalitatea stalpilor, indiferent de etaj, iar videoclipurile realizate sunt 3D. Compania a dobandit cea mai inalta autorizare posibila in acesto domeniu, astfel ca toti cei care apeleaza aici beneficiaza de cele mai buna servicii posibile care sunt atinse doar cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie.

Iata si tot ce trebuie sa stii despre scanare laser cu TRIMBLE TX8, aparat care este, de departe, cel mai precis de pe piata, iar orice element captat de ochi este identificat si de catre acest aparat. Precizia este foarte mare, de la 1 milimetru si pana la 80 de metri, in timp ce distanta de masurare ajunge pana la 340 de metri. Si viteza de scanare este una foarte mare, de 1 milion de puncte pe secunda, astfel ca toate proiectele se pot derula in cel mai scurt timp. Campul de vizualizare este foarte larg, iar toate performantele sunt atinse cu ajutorul unei camere HDR de 10 megapixeli.

Se foloseste acest aparat TRIMBLE TX8 pentru scanarea cladirilor si ofera informatii precise si de folos in mai multe contexte, cum ar fi reamenajarea fatadei, procedura necesara de multe ori in special in cazul monumentelor istorice, dar si pentru a calcula cantitatitile necesare de materiale pentru a fi mai usoara determinarea costurilor implicate pentru reparatii. E foarte usor sa fie evidentiate zonele care sunt supuse degradarii si, in plus, se ofera suport cu privire la proiectare si amenajare.

Scanarea laser in cadastru si intabulare este o operatiune tot mai des intalnita in tot felul de situatii, mai ales pentru obtinere releveele fatadelor cladirilor si nu numai. Totusi, in acest sens nu este de ajuns doar sa avem acces la tehnologie si aparatura de ultima generatie, ci si experienta este cea care face diferenta pentru ca specialistii trebuie sa stiu cum sa o foloseasca. Astfel, cine apeleaza aici pentru scanare cladiri cu EuroSurvey nu doar ca are parte de cele mai bune servicii, insa si costurile implicate sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu este nevoie de cine stie ce efort din punct de vedere financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *