Scapa de disconfortul adus de metodele traditionale de epilare

Eva Salon este special creat pentru persoanele care pun accent pe imaginea lor, considerand trupul o prima carte de vizita in orice interactiune sociala. Cu toate ca iubim sa fim simpli si rafinati, parul de pe diferite parti ale corpului poate fi foarte inestetic, iar de cele mai multe ori evitam sa purtam piese vestimare din cauza acestuia. Parul de pe spate, inghinal, de pe picioare sau mustata pare ca ne creaza o stare de disconfort in preajma persoanelor din jur, de aceea Eva Salon vine in ajutorul tuturor persoanelor pregatite de o schimbare in viata lor. Fie ca esti o persoana rezistenta sau nu la durere, epilarea definitiva cu laser este solutia perfecta pentru tine. Este o procedura simpla, noninvaziva, care are rezultate pe termen lung.

Metodele traditionale de epilare, precum lama de ras, aparatele epilatoare sau ceara pot favoriza cresterea de noi fire de par sub piele, acestea fiind inestetice cat si foarte dureroase. In schimb, epilarea definitiva de la Eva Salon inhiba cresterea pe sub piele a firelor noi, procedura constand in eliminarea folicului. De asemenea, se evita aparitia foliculitei. Aceasta este o afectiune care se manifesta prin iritatii ale piele, cat si puncte rosii la nivelul firului de par. Acest aspect jenant se poate evita sau trata daca apelezi la epilare definitiva.

Efectele secundare atunci cand apelezi la acest serviciu sunt minime spre zero. Epilarea definitiva este o procedura minim invaziva, deci cea mai grava forma pe care ai putea sa o simti dupa acest procedeu este un mic disconfort. Acesta dispare dupa maxim 2 zile de la procedura.

Este o investitie de durata. Cu toate ca la prima vedere pare o suma considerabila, trebuie sa iei in calcul ca vei apela la maxim 10 sedinte, asta in care zona pe care vrei sa o epilezi definitiv este una generoasa. Punand in paralel produsele pentru epilare traditionala precum ceara, aparatele de epilat pe baza de lama, spuma de ras, cremele de calmare cat si benzile epilatoare, iti vei da seama ca aceste costuri sunt net superioare fata de epilarea cu laser E-light de la Eva Salon. De asemenea, epilarea definitiva nu implica durere, ceea ce este un aspect deloc neglijabil, deoarece stim cu totii cat de dureroasa este procedeul de epilare cu ceara sau aparat epilator.

Eva Salon este un loc prietenos, cu o echipa tanara, dornica sa te ajute ca tu sa elimini complexele din cauza parului nedorit. Folosim produse cat si aparate de inalta calitate, garantand pentru calitatea serviciilor noastre.

Pentru a te convinge de eficacitatea epilarii definitive, iti oferim o sedinta gratuita de epilare inghinal sau in zona axilelor, pentru a vedea cum pielea ta devine o piele fina ca de bebelus.

Deci, ne vedem la Salon Eva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *