Scapa de incertitudine si vezi daca esti insarcinata

Cu siguranta orice femeie a fost pusa in situatia de a apela la teste de sarcina, insa este important ca acestea sa fie folosite in mod corespunzator. Fie ca iti doresti sa ai un copil, fie ca vrei sa eviti cu desavarsire acest lucru, testele de sarcina reprezinta cea mai simpla modalitate de a afla daca esti insarcinata. Cu alte cuvinte, oricine poate alege teste DoctorMit care aduc raspunsurile mult asteptate printr-o simpla proba de urina, intrucat se va detecta daca este prezent sau nu hormonul de sarcina care apare, bineinteles, doar in cazul gravidelor. Totusi, pentru corectitudinea maxima a testului se recomanda ca proba de urina sa fie colectata dimineata, imediat dupa trezire.

Usor de folosit

Aceste teste DoctorMit sunt foarte usor de folosit si presupun existenta undei benzi in care este incorporata o zona speciala unde se introduce proba de urina, adica unde trebuie aplicate cateva picaturi. Totusi, instructiunile de folosire sunt specificate direct pe ambalaj, motiv pentru care nicio persoana nu va avea probleme din acest punct de vedere. O alta varianta e reprezentata de caseta, care se bazeaza pe acelasi sistem, doar ca difera forma, iar in cadrul acestei casete se aplica picaturile de urina. Ulterior, se asteapta pana la 5 minute si rezultatele pot aparea cate o liniuta sau doua, o linie fiind pentru negativ, iar doua pentru pozitiv.

Rezultatul

Aceasta este poate cea mai simpla modalitate de a afla o persoana daca este insarcinata, iar testele pot fi facute chiar si imediat dupa intarzierea ciclului, adica la cateva zile de la conceptie. Totodata, aceasta este cea mai rapida modalitate de aflare a rezultatului, insa uneori pot exista si greseli, motiv pentru care se recomanda efectuarea a doua, trei teste in zile diferite, iar in cazul in care exista dubii, sa se mearga la medic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *