Tehnologia din 2017 ne permite sa film inclusiv cu ochelarii

Tehnologia a evoluat atat de mult incat avem acces la cele mai noi dispozitive la preturi foarte bune, iar acestea au rolul de a ne face viata mult mai usoara din mai multe puncte de vedere. Astfel, o persoana pasionata de tehnologie trebuie sa aiba in colectie ochelari iUni cu camera video, intrucat acestia pot fi utili in nenumarate situatii.

Functii utile

Bineinteles, rolul principal al acestora este de a inregistra audio si video intr-un mod foarte discret intrucat nimeni din jur nu va constata prezenta unei camere pentru ca e bine ascunsa, inserata in design-ul ochelarilor de soare. Autonomia este de circa o ora, iar gadgetul permite adaugarea unui card microSD de pana la 32 GB pentru suplimentarea memoriei. Principalul avantaj este acela ca utilizatorii vor filma fix ceea ce vad cu ochii, motiv pentru care totul e foarte simplu.

Usor de folosit

Acest dispozitiv e usor de folosit, in primul rand, pentru ca este disponibil un singur buton cu care se opreste si se actioneaza camera, ce indeplineste mai multe roluri in functie de intensitatea cu care este apasat. Totodata, camera poate efectua si fotografii, care vor fi salvate in format jpeg, pentru a fi urmarite cu usurinta de pe orice dispozitiv, iar formatul videoclipurilor este avi. Mai mult, inainte de oprirea camerei, toate fisierele sunt salvate automat pentru a fi eliminat riscul pierderii accidentale, chiar si atunci cand se descarca bateria.

Unde gasesc?

Ochelari iUni se gasesc in cadrul magazinului online cu acelasi nume, fiind foarte simplu sa se plaseze o comanda, iar atunci cand se achizitioneaza produse in valoare de minim 499 de lei, transportul prin curier este gratuit. Totodata, clientii au ocazia de a testa produsele la showroom-ul din Bucuresti, astfel incat sa fie siguri intotdeauna ca vor lua cea mai buna decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *