Tigara electronica si IQOS, doua tipuri de dispozitive pentru fumatorii care vor sa se lase de fumat treptat

Pe piata dispozitivelor electronice pentru fumatori sunt doua tipuri de asa numite gadgeturi: IQOS, respectiv tigarile electronice. Nu trebuie sa facem confuzie intre tigara electronica si IQOS, sunt doua lucruri diferite si au caracteristici care le individualizeaza. Pe de o parte IQOS incalzeste tutunul, nu e vorba de arderi, cum se intampla la tigara obisnuita. Practic ai tutun care e incalzit si atat, nu exista foc, nu avem scrum, nu miroase atat de rau precum in cazul unei tigari obisnuite. Tutunul din IQOS se incalzeste rapid la 350 grade Celsius, gustul exista, dar n sunt substante nocive aparute atunci cand ardem tutun.

Formele si aromele difera, aici putem sa gasim asemanari cu o tigara electronica, dar cam atat. Nu ai ce face cu dispozitivul IQOS daca nu ai si HEETS-uri, perii, incarcatoare, betisoare ca sa cureti bine partile active. Cand s-a incalzit tutunul din HeatStick se poate fuma fara probleme, vreme de 6 minute, 14 puffuri. Daca nu mai ai pufuri dispozitivele se opresc si nu esti in pericol. Autonomia lor e mare, incarcarea e rapida, IQOS e din ce in ce mai popular in randul tinerilor mai ales.

De cealalta parte avem tigarile electronice, mai sigure si mai eficiente decat IQOS, mai ieftine, care au acumulatori, ele faciliteaza inhalarea de vapori de aer cu nicotina sau fara. Au arome, forme diferite, nu e nevoie de ardere de tutun, nu exista scrum, fum. Dozele lichide se gasesc peste tot si sunt sigure, forma seamana mult cu cea a tigarii clasice ca sa ai si gust, si senzatie fix ca la o tigara, dar fara efectele adverse deosebit de periculoase si fara substante nocive ajunse in plaman. In mare o doza are glicerina vegetala, nicotina sau arome, nicotina poate lipsi insa. Concentratia de nicotina difera, asa ca e foarte simplu sa te lasi treptat de fumat. O tigara electronica se foloseste si in spatii inchise, autonomia e destul de mare, incarcarea nu dureaza mai mult de doua ore.

Magazinul Voore comercializeaza la preturi bune tigarile electronice moderne, sunt disponibile kituri pentru incepatori si pentru avansati, atomizoare standard, drip, consumabile, moduri electronice, mecanice, lichid si lichid D.I.Y., lichid cu sau fara nicotina si diferite accesorii. Livrarile se fac in toata tara, produsele sunt originale, sunt de calitate premiu, exista asistenta tehnica si consiliere, service, garantie pentru toate produsele vandute pe site, promotii si reduceri periodice. Voore garanteaza pentru tigarile electronice si ofera alternative viabile la tigarile obisnuite, sigure si usor de folosit, rezistente, din materiale premium si cu un design adaptat nevoilor celor care le vor utiliza. In plus magazinul online are oferte permanente, stocuri care se actualizeaza rapid si cele mai bune servicii disponibile la orice ora, informatii complete despre produse in paginile lor si fotografii relevante cu fiecare articol comercializat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *