Vezi cat de util este acest soft pentru agentii de turism

Cele mai multe industrii au fost afectate de pandemie, iar turismul se numara printre cele care au suferit cel mai mult. Acesta se poate dovedi a fi un moment foarte bun pentru agentii sa se reevalueze si eventual sa se puna la punct pentru ca pe viitor sa poata oferi conditiile ideale pentru turisti. Pentru asta punem apela la Quick Sell care se ocupa de realizare soft rezervari hotel ce se dovedeste a fi foarte util si eficient. Apeleaza aici si descopera care sunt principalele avantaje si cum poti sa profiti de pe urma lor.

Inainte de toate oricine ar trebui sa stie ca nu sunt implicate costuri mari, iar avantajele oferite la schimb sunt chiar importante. Pentru inceput, nicio agentie de turism nu trebuie sa aloce bugete considerabile pentru a avea acces la un software precum cel pus la dispozitie de catre Quick Sell. Au de castigat pe aceasta cale atat agentiile care isi desfasoara activitatea fizic, cat si cele online. Asadar, aici nu exista taxe pentru instalare sau diferite comisioane ascunse asa cum intalnim in numeroase cazuri. Tot ce avem nevoie este alegerea unui abonament simplu, complet, care ofera inclusiv suport gratuit non stop pentru ca toate agentiile sa se bucure de conditiile ideale.

Abonamentele propuse de catre cei de la Quick Sell sunt complete si deschid usile agentiilor de turism catre furnizori importanti din industria turismului, totul direct intr-un singur motor de cautare care se implementeaza pe propriul site. Asadar, este mai simplu si mai comod decat te-ai fi asteptat vreodata sa iti pui la punct vacanta, iar lista cu furnizorii se actualizeaza constant. Totodata, ai certitudinea ca esti la curent cu noutatile, iar o asemenea platforma este accesibila atat in varianta de mobil, cat si cea desktop.

Este nevoie numai de cateva zile pentru a putea rezolva totul, iar conexiunea se realizeaza prin intermediul tehnologiei XML / API. Platformele puse la dispozitie de catre Quick Sell includ setarile SEO, ceea ce presupune ca pentru marketing si promovare este nevoie de mai putin efort. Acestea se actualizeaza oricum instant, ceea ce presupune mai putine griji, mai putina munca, dar si cele mai bune conditii pentru proprii clienti.

De acum inainte vacanta de vis pe care ne-o dorim cu totii se afla la numai cateva click-uri distanta, ceea ce presupune ca este mult mai usor si mai comod sa punem totul la punct. Apeleaza la Quick Sell, implementeaza softul disponibil si ofera clientilor agentiei tale de turism serviciile pe care si le doresc. Costurile se pastreaza la un nivel minim, iar avantajele oferite la schimb sunt maxime, astfel ca orice agentie merita sa profite chiar acum de pe urma acestui soft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *